Blahoslav-Renard Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 tieto su velmi pekne..zhanal som podobne a nie a nie ich zohnat...zavidim Mě to také trvalo dlouho, než jsem narazil na ty pravé. Ale jak mě tady několik členů povzbuzovalo v době, kdy jsem po nich vzdychal, chce to jen trpělivost a ony si k Tobě cestu najdou. Hlavně se neukvapit a nevyhodit peníze za nějaký šrot v ošoupaném pouzdře jen abych už už konečně měl ty svoje žluté. Chvilku jsem se rozhlížel a nakonec se zadařilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 (upraveno) Právě komunikuju s Primem (resp. Eltonem) o jejich renovaci (potřebují přechromovat pozdro, novou korunku a sklíčko). Jsou památeční, byť pro běžného smrtelníka zřejmě bezcenné. Co mne na nich udivilo je, že mají šroubovací dýnko. Mají také jeden těsnící o-kroužek v korunce - takzvané prachotěsné pouzdro. Upraveno 15. prosince 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Dnes byl den jako stvořený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Ach jo, už jsem na dnešek vyčerpal limit plusových bodů... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Óóóó, ty fialové automaty, to je famózní. Jsou ale opravdu jen na sváteční nošení, je jich ze všech nejmíň a jejich majitelů není tolik, jako u těch ostatních. A k tý modrý košili, bomba. Kovovej tah bych vyměnil za kůži, pro mě by to vypadalo noblesněji... Óóóó, ty fialové jsou skutečně famózní. Ale když se řekne televize, tak to pro mě znamená vždy jen ty černé - klasika. I když ty fialové jsou skutečně bomba. Pak se mi ještě líbí ty celé bílé ve zlatém pouzdře (skutečně zdařilá kombinace) a pochopitelně 97ky day/date, kombinace tmavě hnědé ve zlatém pouzdře - jsou fakt vyvedené. Někdy se nestačím divit, jaký měl PRIM v dobách totality povedený design. (Ani jedny - zatím - nemám). Všechny ostatní verze (tuším, že dohromady jich je sedm?) mi připadají o ničem - různé kombinace rúzných více nebo méně "vyblitých" šedých. Ale je to otázka vkusu... Pokud se týká tahu - je to věčné dilema. Hodinky mám proto, abych je nosil, ne proto, aby ležely vystavené ve vitríně. Z dohromady 22 ks které mám jich je 18 na koženém řemenu, tak aby nebyly všechny stejné chci mít alespoň zbývající 4 na kovovém tahu. Jde o různé kombinace vhodné k oblečení, doplňkům apod. K fialovým televizím jsem (černý) řemen zkoušel, ale nějak mi to nesedlo dohromady. Naopak si myslím, že kombinace ocel a lesklý fialový ciferník docela jde k sobě, ... Pro mě je to tedy noblesní takto. U mých černých mám pouzdro jako nové (nerad používám pojem NOS, každý pod ním prezentuje něco jiného), u fialových je bohužel zespod docela jeté. (fotky jsem si půjčil z fóra) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Tak mas prvenstvi, gratuluji. Ja je koupil v lete, ale se spatnym pouzdrem. Cekal jsem, az se objevi nejake lepsi. Inspiroval jsem se take zde, konkretne u tech limitek Igen. Rikal jsem si, ze by to asi bylo moc barevne, tak jsem vybiral nejaky hnedy, nebo cerny se zlutym prositim. Porad to nejak nebylo ono a pak jsem zkusil v tom hodinarstvi prilozit tento a bylo to jasne....Je to nejaky asi italsky, podle jmena, uz si ho nepamatuji a na reminku neni. Myslim, ze je pomerne kvalitni a prijemny na noseni a za cenu myslim 350,- Kc mi to neprislo drahe. Nosim je nejradeji, stridam je s cernymi potapkami. Tak to buď rád, ten můj tak příjemný na nošení není. Je docela tvrdý - trochu pravítko. Člověk ho musí doslova ohnout a omotat kolem ruky. Ale nosím je málo a myslím, že při častějším nošení by se přizpůsobil. Tenkrát jsem byl rád, že jsem na nějaký vůbec natrefil, tak jsem ho koupil. Vzhledově je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Dnes tyto moje fialové krásky. Nosím je od začátku adventu, před tím byly docela dlouho u hodináře (komplet vyčištění, seřízení, přeleštění sklíčka). Připadají mi naprosto luxusní, hlavně kvůli lesklému ciferníku. Navíc je to barva letošního roku! Mám k nim i fialovou šálu... Škoda, že k nim nejsou pouzdra, hodila by se... Famózní, nádhera, velmi pěkná kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Tak to buď rád, ten můj tak příjemný na nošení není. Je docela tvrdý - trochu pravítko. Člověk ho musí doslova ohnout a omotat kolem ruky. Ale nosím je málo a myslím, že při častějším nošení by se přizpůsobil. Tenkrát jsem byl rád, že jsem na nějaký vůbec natrefil, tak jsem ho koupil. Vzhledově je ok. Dnes jsem se nahodou stavoval u hodinare a podival se, co je to vlastne za remen. Zaroven jsem neodolal a koupil na svoje nove opravene Ancre krasny cerny s oranzovym prositim. Foto dodam az vyfotim, nechci to fotit s bleskem. Je to tahle firma, http://www.pieromagli.com/index.php Ten muj konkretni jsem nemel cas najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Právě komunikuju s Primem (resp. Eltonem) o jejich renovaci (potřebují přechromovat pozdro, novou korunku a sklíčko). Jsou památeční, byť pro běžného smrtelníka zřejmě bezcenné. Co mne na nich udivilo je, že mají šroubovací dýnko. Přidám se s prosbou o radu. Mám tyto, nemám k nim žádný extra emocionální vztah, ale nosím je hlavně v létě ke světlému oblečení. Pouzdro je dosti ošoupané a hlavně na hranách vykukuje měď. Nejsem super znalec, ale přemýšlel jsem, že bych je poslal do Eltonu a nechal tam dát pouzdro z Diplomatů. Podle mě je rozměrově shodné. Šlo by to? Poradí někdo ze zkušených Chronomagů? Taky ciferník je trochu flekatý. (Fotil jsem to teď, takže umělé osvětlení a nic moc obrázky). Šlo by to vyčistit nebo si mám rovnou říct o nový? Abych se nedostal do situace, kdy tam pošlu obyč hodinky a domů mi nedorazily nové Diplomaty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 (upraveno) Přidám se s prosbou o radu. Mám tyto, nemám k nim žádný extra emocionální vztah, ale nosím je hlavně v létě ke světlému oblečení. Pouzdro je dosti ošoupané a hlavně na hranách vykukuje měď. Nejsem super znalec, ale přemýšlel jsem, že bych je poslal do Eltonu a nechal tam dát pouzdro z Diplomatů. Podle mě je rozměrově shodné. Šlo by to? Poradí někdo ze zkušených Chronomagů? Taky ciferník je trochu flekatý. (Fotil jsem to teď, takže umělé osvětlení a nic moc obrázky). Šlo by to vyčistit nebo si mám rovnou říct o nový? Abych se nedostal do situace, kdy tam pošlu obyč hodinky a domů mi nedorazily nové Diplomaty... Tohle pouzdro by mělo být shodné s diplomaty. Edit: A cifr případně lze sehnat z těchhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. prosince 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Tohle pouzdro by mělo být shodné s diplomaty. Otázka je jen jestli Elton má původní pouzdra,teda pochromované pro diplomaty a co ta sranda bude stát.Jinak si na Aukru vydražit nějaké schopnější pouzdro buď hladké nebo diplomatové a přeskládat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Otázka je jen jestli Elton má původní pouzdra,teda pochromované pro diplomaty a co ta sranda bude stát.Jinak si na Aukru vydražit nějaké schopnější pouzdro buď hladké nebo diplomatové a přeskládat. Jen pozor - pouzdra ze "skorodiplomatů bez datumky - kal.66" jsou nějak tenčí a kal.68 se tam nevejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Jen pozor - pouzdra ze "skorodiplomatů bez datumky - kal.66" jsou nějak tenčí a kal.68 se tam nevejde. Správná připomínka,pouzdro musí být s kalibrem 68 s datumkou,ne kalibr 66.A co Elton ten má nějaké původní pouzdra,ví někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Otázka je jen jestli Elton má původní pouzdra,teda pochromované pro diplomaty a co ta sranda bude stát.Jinak si na Aukru vydražit nějaké schopnější pouzdro buď hladké nebo diplomatové a přeskládat. Podle informací z renovačního odd. Eltonu stojí ciferník na diplomaty 1800 Kč a pouzdro na diplomaty, které prý taky mohou dodat přijde na 8 000 Kč.Kompletní " přestavba" (když zůstane jen původní strojek) přijde dle jejich vyjádření na cca 20 000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 (upraveno) Díky za info ohledně "prachuvzdornosti". A k té renovaci. Nabídli mi nové pokovení pouzdra, chrom za trojku, pozlacení za 5000 Kč. Číselník je možné pouze renovovat (nový není), má pak jako nový vypadat, to je za 1800 Kč. Mají i ručky, nicméně podle fotek nejsou prolamované. Mně osobně stačí pochromování, nová korunka a sklíčko........a jsem ve stavu velké nalomenosti Snad těch pár cenových údajů někomu pomůže.edit: Jedná se o "skorodiplomaty" kal.66 Upraveno 16. prosince 2010 uživatelem Biggles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Tak je to sice ze vcerejska a mam nalite bile ale i tak jim to sluselo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Tak je to sice ze vcerejska a mam nalite bile ale i tak jim to sluselo veltlin zeleny 20 maligovy,2010 rok,severny svah??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Dnes nerezové miyoty: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 veltlin zeleny 20 maligovy,2010 rok,severny svah??? No i mlade jsme okusili ale lepsi dobroty byly starsiho data. Toto chce jeste tak 2mesice a bude to spicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Bylo zde několikrát vidět, jak ladí hodinky k oblečení, tak jsem dnes k tomuto oblečení vybral - alespoň doufám - ty správné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se