Georf Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Dnes traktory, sebou i na srazu v Plzni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 nádhera, vždy když je vidím, mám nutkavou potřebu je taky vlastnit...jen natrefit na pěkný kousek, co bych vynosil jako oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Jedny Prim zo života. Občas ich ešte prevetrám aj takto, pri dlhých zimných večeroch. Ja viem, chceli by trošku omladnúť :-) Mimochodom šlapú presne a majú svoje čaro.... Cítim v nich staré dobré časy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Dnes větrám staré Primky rovněž.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Jedny Prim zo života. Občas ich ešte prevetrám aj takto, pri dlhých zimných večeroch. Ja viem, chceli by trošku omladnúť :-) Mimochodom šlapú presne a majú svoje čaro.... Cítim v nich staré dobré časy... Řemen,chtělo by to řemen /pěkný kožený/,ne tu slátaninu,pardon snýtovaninu.Ano tento model primek je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Edit: spletl jsem si vlákno ... Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Ano, díky za přiblížení, to je ono, působí dobře a masivně, žádný problém, slušná výdrž. Mám ja jako zálohu za quartzky, kdyby ... *** Já si myslím, že žádný speciální název nemají, jsou s kalibrem 66 a zde je označení v katalogu,který zde v minulosti publikoval některý z vážených členů, ze kteréhojsem si dovolil použít obrázek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 A večerní kultůra s Primkami... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Dnes v práci. Ať si holky užijí taky mimo obal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Dnes jsem vzal modré Igeny na vycházku do zasněženýho lesa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Dnes jsem vzal modré Igeny na vycházku do zasněženýho lesa Pěkně barevně sladěno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Pěkně barevně sladěno. Jo, díky, právě o to jsem se snažil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Na dnešní poradu o krácení rozpočtu přímo ideální vzorek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Dnes jsem vzal modré Igeny na vycházku do zasněženýho lesa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadají vážně dobře Můžu se zeptat zda je ten řemínek 18ctka? Příjde mi, že mezi nožičkou a řemenem je docela velká mezera, ale třeba se mi to jen zdá, ještě to nemám tak v oku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Včera jsem byl s jedním chronokolegou na pivu a mluvili jsme o těchhle ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teda ono nás tam bylo víc, ale s tímhle konkrétně jsme o nich mluvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Vypadají vážně dobře Můžu se zeptat zda je ten řemínek 18ctka? Příjde mi, že mezi nožičkou a řemenem je docela velká mezera, ale třeba se mi to jen zdá, ještě to nemám tak v oku ;-) Právě že to je 18ctka, ale Igeny potřebují 19 mm. Ono to není tak hrozný, ta fotka to zvýrazňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Dnes si užívám černé Igeny, které dorazily v pátek z Eltonu po "generálce". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Bombírované ručky, retro řemínek - pěkná prácička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Bombírované ručky, retro řemínek - pěkná prácička Díky, ještě stojí za povšimnutí modřené šroubky, byl jsem přemluven, ať pohled na ten krásný kalibr nezakrývám původním neprůhledným dýnkem....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Moc hezká práce, začínám o nich taky přemýšlet... Můžu se zeptat, na kolik vyšla renovace? Já dal za PSII v létě asi 4000 (nerez pouzdro, dýnko, korunka, nová vteřinovka, repase strojku) foto dodám. PS: Tušíte někdo, proč píše PRIM někdy francouzsky (acier inox), někdy anglicky (stainless steel), někdy zas česky (vše ocel...)? Že on jim tam dělá u frézy nějakej lingvista...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se