Honza.manta Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 @skodna: Popravde, nevim... novy chrom to nema, na to tam je az prilis skrabancu... a vzhledem k cene si ani nemyslim, ze by tam byl (novy) nerez, takze bych rekl, ze puvodni mosaz... ale "bez zaruky", protoze jsem to nezkoumal Hele hoď sem víc fotek toho pouzdra - boky a záda - mně to taky zajímá. Díky. Edit: než jsem to nadatloval, tak mi Škodná předběhl.
andiem Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Panove, posilam... Omlouvam se, ale lepsi asi mobilem neudelam...<br /><br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. <br /><br />
velorexar Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 co mám na ruce, dnes fotit nemůžu. Bo to je bazarový kousek z MPM, i když hodinky tuze pěkné, titan+sapphire
andiem Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Jake jine PRIMky k obleku nez zrenovovane Diplomat-y? :-)<br /><br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Tak už jsem se konečně dočkal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Jake jine PRIMky k obleku nez zrenovovane Diplomat-y? :-)<br /><br />uploadfromtaptalk1364969969699.jpgJooooooo, hezký, moc hezký!!! Kolik si mám připravit na takovou srandu?
straspol Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Tak už jsem se konečně dočkal orlik.jpgOOOOOOOOOOHHHHHHHHHH
andiem Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 @hirsch: 45LE? Muuuuuze byt...<br /><br />@straspol: No, malo to nebylo, ale porad mene nez to, co stoji Diplomaty nove...<br /><br />... a na cetne zadosti v SZ prikladam fotku pruhledoveho dynka (i kdyz tim padem nejsou na ruce, ale na stole:-))<br /><br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. <br />
straspol Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 @hirsch: 45LE? Muuuuuze byt...<br /><br />@straspol: No, malo to nebylo, ale porad mene nez to, co stoji Diplomaty nove...<br /><br />... a na cetne zadosti v SZ prikladam fotku pruhledoveho dynka (i kdyz tim padem nejsou na ruce, ale na stole:-))<br /><br />uploadfromtaptalk1364996126745.jpg<br />Plýs, SZzni mi víc...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Tak už jsem se konečně dočkal LE 45? Gratuluju. Jak jsou na tom s lumi prosím?
Beet Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Dnes černá, když je venku ten sníh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Tak už jsem se konečně dočkal orlik.jpgJejeje to je paráda. Tak tahle limitka je nejpovedenější.
PetrM Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Jake jine PRIMky k obleku nez zrenovovane Diplomat-y? :-)<br /><br />uploadfromtaptalk1364969969699.jpgKrásné české popisy dýnka. To je moc hezké. Stejně jako celé Diplomaty.
andiem Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 @PetrM: Dik!<br /><br />---<br /><br />Sent from my LT26i using Tapatalk 2<br /><br />
hirsch Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Díky za gratulace, ano jsou to l.e. 45, nemůžu se jich nabažit, mám je na ruce i ve spánku, lumi zkusím vyfotit zítra, vychutnával jsem si i jejich rozbalování...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Luděk Talián Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Dnes tyto...(Když je ten sníh ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Dnes tyto...(Když je ten sníh )Máš je moc hezké !!! Ale co ten řemínek ? Dej tam správnou šířku (předpokládám, že 18mm), ať tam nemáš fugy a bude to úplná paráda. Jinak hodinky jsou jak nové.
Luděk Talián Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Řemínek je autentický Nechal jsem ho tam zatím z kapacitních důvodů - není čas dojít koupit nové...Ale určitě nějaký pěkný přezuju - bylo by škoda nechat to takhle...
Honza.manta Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Máš je moc hezké !!! Ale co ten řemínek ? Dej tam správnou šířku (předpokládám, že 18mm), ať tam nemáš fugy a bude to úplná paráda. Jinak hodinky jsou jak nové.Zrovna to samé jsem chtěl napsat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se