Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se taky přidal.  Minulý týden jsem je vyzved po renovaci a nádhera.  Další dvě renovace mě čekají...

post-23443-0-44021000-1365676438_thumb.jpg

post-23443-0-10100300-1365676515_thumb.jpg

Odesláno

Krásní modrásci:). Úplně ten samý okrový parexo cifr měl můj bývalý ředitel, poslal je na renovaci do Eltonu a paní Krsková mu sdělila, že cifr je vpořádku, že ten se měnit nebude. Hrozně mě to překvapilo, že by nepozanala cifr nevyrobený u nich, anebo to prostě jen neřeší.

Odesláno

Krásní modrásci:). Úplně ten samý okrový parexo cifr měl můj bývalý ředitel, poslal je na renovaci do Eltonu a paní Krsková mu sdělila, že cifr je vpořádku, že ten se měnit nebude. Hrozně mě to překvapilo, že by nepozanala cifr nevyrobený u nich, anebo to prostě jen neřeší.

Ahoj,

přiznám se,  ten okr i černý jsou z parexa, stejne jako rucky na okru.  Dal jsem to tam jen kvuli foceni.  Ten puvodni okr je pekne olezly stejne jako ten cerny.  Stejne si ale vsechno puvodni necham v supliku, kdybych se jich chtel nekdy zbavit, coz nepredpokladam.  Jinak jedny cerne a jedny okrove mam ted v Eltonu, tak az to prijde tak to sem soupnu.

Odesláno (upraveno)

Nechce se mi to fotit, ale právě jsem si po delší době vzal modré sporty dvojky. Jsou to krasavice, poskládané z nových origo dílů, co se podařily vyrabovat u hodináře. Asi je pár dní nesundám...

Upraveno uživatelem Shollochov
Odesláno

Ahoj,

přiznám se,  ten okr i černý jsou z parexa, stejne jako rucky na okru.  Dal jsem to tam jen kvuli foceni.  Ten puvodni okr je pekne olezly stejne jako ten cerny.  Stejne si ale vsechno puvodni necham v supliku, kdybych se jich chtel nekdy zbavit, coz nepredpokladam.  Jinak jedny cerne a jedny okrove mam ted v Eltonu, tak az to prijde tak to sem soupnu.

Hele, mě je jasný, že Ty to víš, že je to parexo, psal si, že čekají na renovaci. Mě jenom zarazilo, že Elton Ti ho tam nechá, vybavila se mi ta zkušenost, když jsem ten okrový cifr zahlédl. Pak je postni, ať se pokocháme.

Odesláno

Aby som to nezabudol hodiť aj sem. Dúfam, že ma neukamenujete, ale našiel som ich u deda, na striebornom ťahu... Ktorý vyzeral hrozne550352_10200947193591146_231718529_n.jpg... Dlho som rozmýšľal aký remeň, a do finále sa dostal zlatý mesh a toto. Tak som ako prvé kúpil to lacnejšie a... Ja som spokojný.

Odesláno

Ďakujem za kladné ohlasy, myslel som si,že to je len môj módny autizmus. A popravde prvé hodinky , ktoré som dal od deda do pucu boli Vympel de luxe , do tých som sa zamiloval a nosil som ich pár rokov a teraz keď som bol u deda naposledy (on ešte stále žije, tak ho prosím nepochovávajte) , tak mi úkazal tieto primky a este jedny , myslím pobedy , ktoré ešte bude nosiť. Tie primky mali úplne doškrabané sklíčko, na striebornom ťahu, ktorý sa k ním vôbec nehodil a dlho dlho som rožmýšlaľ , čo s nimi. Nakoniec som kúpil tento NATO remienok , sklíčko rozleštil tým štvorhranným pilníkom a s výsledkom som spokojný. Takže život bol vrátený zatiaľ Vympelom , Primkám a teraz sú na rade jedny GUB..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...