Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, popravdě to je kerka na o hodně mladším těle (což mě sere) mého synovce (moc se mu nechtělo pózovat). Ale musím uznat, že to k tomu hodinkovému lvíčku sedne přesně.

Odesláno

Sem znich stále nadšený. jediný, co mě straší je fakt, že dříve nebo poszději s nimi někde omylem prásknu o futra, tak jako se všemi předchozími vymazlenými kousky s plastovým sklem. Budu se muset předzásobit sklíčkama anebo leštícíma ubrouskama :).

Původně jsem byl navíc pro nápis INCABLOC na cifru, teď jsem rád, že jsem byl v menšině, je to lepší.

Odesláno

Sem znich stále nadšený. jediný, co mě straší je fakt, že dříve nebo poszději s nimi někde omylem prásknu o futra, tak jako se všemi předchozími vymazlenými kousky s plastovým sklem. Budu se muset předzásobit sklíčkama anebo leštícíma ubrouskama  :).

To bylo první, co mě napadlo, když jsem je nahodil na ruku......nádherně netknuté sklíčko přímo volá po nějaké ráně :frusty: . A známe to všichni, čím víc je člověk opatrný, tím dřív s nima někde práskne.

Odesláno

Jak jsem Ti psal: Chachá, dobrá práce!!! Tomu říkám správná výchova, předávat dál co nás baví :D

Odesláno

mozna ani jednomu. Fotak ukazuje 9:50 ;-)

Fotak neberu v potaz. Kdybych to bral podle sebe, tak na fotaku mam momentalne o dve minuty mene. Tedy mam na nem o hodinu a dve minuty mene, ale tu hodinu co zapominam prehazovat pri cestovani do Finska zanedbavam. :-)

Odesláno

Musím říct, že hodinky jdou velice slušně, jen kolega je bez brýlí slepý, tak si nastavuje čas jen odhadem. Úžasné na těchto hodinkách je, jak pěkně je slyšet chod strojku. U novodobých hodinek bývá dost masivní pouzdro a strojek slyšíte hodně utlumeně. Ne tak v těchto traktorech, nádherně klapou. Moc rád to poslouchám.... :cool02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...