fcervenicky Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Jdeme ven lehce sportovat, takže raději nerez, škoda riskovat původní chrom Ja zas poobedňajší odpočinok s deťmi, tak preto do pyžama. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Také zasílám své pyžamovky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Nestihl jsem, tak alespoň dodatečně - já státní svátek oslavil prací, takže pracovní sporty: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 No a dnes do lesa na houby: 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Krásné Pyžamovy i pěkné Sporty, škoda, že mi za dnešek už došly plusové body 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Když tady vidím ty krásně zachovalé kousky, tak je mi skoro hloupé fotit to co mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Pyžamová kultúra pokračuje. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Dnes jedny pohodlné quartzy, když je ta nedělě... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Dnes znovuzprovozněné pracovní modré - byla ošoupaná vteřinovka a padala z čepu, ale minikapička laku na nehty a opět dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Od včerejška, co mi přišel od mistra Šímy řemínek, kterým jsem se nechal inspirovat zde na fóru jsem nesundal z ruky tyhle: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Trocha domácí parády 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Včera jedny po otci: A dnes jedny po dědovi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Dneska něco exportního I když myslím, že nakonec se to za hranice už ani nedostalo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Páč fotky z příspěvku zmizely tak ještě raz: 1. Děda 2. Tata 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 (upraveno) Trochu nostalgie - tyhle jsem nosil tak okolo čtrnácti let - i s tím řemínkem. Edit: zmenšení obrázku A po zmenšení je to nějak ještě horší než normálně Upraveno 3. listopadu 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Léto sice už skončilo, tak alespoň tréninkově v akváriu. Nechal jsem si je přetěsnit v Eltonu a myslím, že dobrá práce, žádná olejová skvrna se na hladině neobjevila. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Léto sice už skončilo, tak alespoň tréninkově v akváriu. Nechal jsem si je přetěsnit v Eltonu a myslím, že dobrá práce, žádná olejová skvrna se na hladině neobjevila. hezké hodinky a fotka taky:smile_anim: a hodně se mi líbí ten tah, sedí ke sportům dokonale, můžeš, prosím, napsat, o jaký tah se jedná (popř. kde se dá pořídit?) ¨Díky moc za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rednaxela666 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 No a dnes do lesa na houby: mmm, pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Modré jsou krásné, já je chci taky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Modré jsou fakt špicové, jedny mám, ale je to bastl. A jedny mám na zbastlení do původního stavu u hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se