Jeronimo Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 (upraveno) No ale ty jsou squostný...Dík, trvalo mi asi rok, než jsem je sehnal v přijatelném stavu za přijatelnou cenu. Upraveno 25. srpna 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Dneska tyhle "Modrásky" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Já dnes tyto..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Už mě pár dní drží PSII. Nechal jsem jim u mistra Šímy ušít nový řemen, moc se na něj těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Jsou pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Šel jsem dnes se synem poprvé do školy, tak jsem si vzal stejný typ, jaký jsem do školy nosil já... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Ty jsou tak hezké, až mě to štve.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Ty jsou tak hezké, až mě to štve.... Už jen chvilku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Ty jsou tak hezké, až mě to štve.... Děkuji,hodně jsem přemýšlel na finálním vzhledu,prohodil pár telefonátů s p.Krskovou a myslím že tyhle z domu nepůjdou.Chystám zas něco,no,uvidíme na čem se dohodnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Kluci, kolik si Elton účtuje za ten inverzní datový věnec navíc oproti tomu autentickému? Nebo to má náhodou bez příplatku.... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Děkuji,hodně jsem přemýšlel na finálním vzhledu,prohodil pár telefonátů s p.Krskovou a myslím že tyhle z domu nepůjdou.Chystám zas něco,no,uvidíme na čem se dohodnu. Sou paradni,tahle kombinace me bere nejvic,ja bych na ne soupnul nejakej hnedej konskej zadek(ze si jich uz usil),nevim,zda to tu uz bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Kluci, kolik si Elton účtuje za ten inverzní datový věnec navíc oproti tomu autentickému? Nebo to má náhodou bez příplatku.... Díkymi to chvilku trvalo,než jsem to našel,490kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Sou paradni,tahle kombinace me bere nejvic,ja bych na ne soupnul nejakej hnedej konskej zadek(ze si jich uz usil),nevim,zda to tu uz bylo..bylo ale momentálně to nezvládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 (upraveno) Už jen chvilku :-)Áááááááááááále vlastně nic... jsou moc pěkný!! Upraveno 2. září 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Furt se mě drží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 mi to chvilku trvalo,než jsem to našel,490kč Díky za info, to je za hubičku. Bál jsem se, že když tuhle vymoženost mají na novodobých Diplomatech, že to bude alespoň za bůra . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 (upraveno) Po mnoha a moha letech primky opět na ruce. Traktor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2013 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Začal školní rok, tak jsem si vzal na sebe Primky jako jsem nosíval někdy ve třetí třídě. Nevím jestli jsem paranoidní, ale zdálo se mi že se na mě lidi v metru tak divně koukají, hodinky mají tak cca 20 mm v průměru, tak nevím... :-) Každopádně vytažený ze šuplíku po 25 letech a dělají asi - 2 sekundy za tři dny 8-) Sorry za kvalitu fotky, foceno mobilem s ranním třesem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Velmi nezvyklý a málo se vyskytující - až raritní - model hodinek PS2. Asi je budu muset dát na aukro ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se