Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Šel jsem dnes se synem poprvé do školy, tak jsem si vzal stejný typ, jaký jsem do školy nosil já... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Děkuji,hodně jsem přemýšlel na finálním vzhledu,prohodil pár telefonátů s p.Krskovou a myslím že tyhle z domu nepůjdou.Chystám zas něco,no,uvidíme na čem se dohodnu.

Sou paradni,tahle kombinace me bere nejvic,ja bych na ne soupnul nejakej hnedej konskej zadek(ze si jich uz usil),nevim,zda to tu uz bylo..

Odkaz ke komentáři

Začal školní rok, tak jsem si vzal na sebe Primky jako jsem nosíval někdy ve třetí třídě. Nevím jestli jsem paranoidní, ale zdálo se mi že se na mě lidi v metru tak divně koukají, hodinky mají tak cca 20 mm v průměru, tak nevím... :-) Každopádně vytažený ze šuplíku po 25 letech a dělají asi - 2 sekundy za tři dny 8-) Sorry za kvalitu fotky, foceno mobilem s ranním třesem... 

prim.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...