Honza.manta Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Hezká fotka, Honzo, jen snad na tu správnou ruku by sis je měl dát . Asi nechápu. Správná ruka je ta na které je nosím, nebo se pletu? Je pravda, že občas některé hodinky fotím na levé, ale to je kvůli tomu, že jsem pravák a radši mám foťál v pravé ruce, ne že bych je tam nosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Taky ptáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) Super s touto žlutou lumi,ještě by to chtělo bombírované ručky a bylo by to nádhera.Průměr 38mm ?Hoď prosím foto dýnka. Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Hezká fotka, Honzo, jen snad na tu správnou ruku by sis je měl dát .já si myslím že mu vůbec neseděj, to na mojí ruce by byli naprosto úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Viděl jsem to v reálu a fakt mu vůbec neslušej. Měl by se jich radši zbavit...a takových má víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Super s touto žlutou lumi,ještě by to chtělo bombírované ručky a bylo by to nádhera.Průměr 38mm ?Hoď prosím foto dýnka.Bombirovane rucky si Elton pri jednom kuse (paru) ceni na 15 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Cože?Ty mají zlaté?Ručky pro jaký strojek ETU,nebo jaký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) Na klasickou ETU. Cena je pry z duvodu kusove vyroby. Pri vice kusech by sla samozrejme niz. Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem Borodov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 a jako bonus k tomu bude lisovací forma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) Mam pocit, ze vzdycky cekaji na prvniho "blazna" co tu formu zaplati.... ostatni uz to budou mit (mozna) levnejsi....I kdyz me napada otazka. Ruzne L.E. edice Orliku, nemeli stejne velikosti rucek? Pak uz tu formu musi nekde mit, ne? Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem Borodov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Fajkus to má dělané zakázkově?Lumi a tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ty hodinky jsem dostal od obchodního partnera, ale specifikoval jsem je osobně s paní Krskovou. Lumi je podle orlíků LE 45. Na bombírované ručky jsem se ani neptal. K jejich škodě trval partner na specifickém popisu dýnka. Proto ho neuvádím. Ale víš co, stačí mi že souhlasil s tímto typem hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 TAkže ETA a průhledné dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ano, Eta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Taky ptáka Líbí se moc a dýnko se dá vyměnit kdykoliv /ať s průhledem nebo bez/.Také bych chtěl takového obchodního partnera :-) .Gratuluju k takovým vymazleným hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Taky se mi ty Fajkusovi libi. Lumi je o dost hezci nez ta brcalove zelena. Gratulace k obchodnimu partnerovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Také přidávám dnešního "ptáka" co mám na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Další provokatér s Orlíkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Další provokatér s Orlíkama Datum jsem neřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 P1000212.jpg Datum jsem neřešilnaštěstí tyhle mně neberou, ale musím ti je pochválit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se