Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hezká fotka, Honzo, jen snad na tu správnou ruku by sis je měl dát :).

Asi nechápu. Správná ruka je ta na které je nosím, nebo se pletu? 

Je pravda, že občas některé hodinky fotím na levé, ale to je kvůli tomu, že jsem pravák a radši mám foťál v pravé ruce, ne že bych je tam nosil.

Odesláno (upraveno)

Super s touto žlutou lumi,ještě by to chtělo bombírované ručky a bylo by to nádhera.Průměr 38mm ?Hoď prosím foto dýnka.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Hezká fotka, Honzo, jen snad na tu správnou ruku by sis je měl dát :).

já si myslím že mu vůbec neseděj, to na mojí ruce by byli naprosto úžasné

Odesláno

Super s touto žlutou lumi,ještě by to chtělo bombírované ručky a bylo by to nádhera.Průměr 38mm ?Hoď prosím foto dýnka.

Bombirovane rucky si Elton pri jednom kuse (paru) ceni na 15 000,-

Odesláno (upraveno)

Na klasickou ETU. Cena je pry z duvodu kusove vyroby. Pri vice kusech by sla samozrejme niz.

Upraveno uživatelem Borodov
Odesláno (upraveno)

Mam pocit, ze vzdycky cekaji na prvniho "blazna" co tu formu zaplati.... ostatni uz to budou mit (mozna) levnejsi....

I kdyz me napada otazka. Ruzne L.E. edice Orliku, nemeli stejne velikosti rucek? Pak uz tu formu musi nekde mit, ne?

Upraveno uživatelem Borodov
Odesláno

Ty hodinky jsem dostal od obchodního partnera, ale specifikoval jsem je osobně s paní Krskovou. Lumi je podle orlíků LE 45. Na bombírované ručky jsem se ani neptal. K jejich škodě trval partner na specifickém popisu dýnka. Proto ho neuvádím. Ale víš co, stačí mi že souhlasil s tímto typem hodinek.  :)

Odesláno

Taky ptáka :photo:

Líbí se moc a dýnko se dá vyměnit kdykoliv /ať s průhledem nebo bez/.Také bych chtěl takového obchodního partnera :-) .Gratuluju k takovým vymazleným hodinkám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...