Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak k těmto gratuluji. Ty se opravdu povedly. Škoda, že jako nováček, nemám co nabídnout k výměně. :-) Opravdu může něco takového omrzet, že se nedostanou na ruku?

Odesláno

Díky moc :).

Ani vlastně nevím, proč je mám ve vlákně výměna... Možná mi jen hrabe. :) 

Myslím, jestli je vyměníš, dříve nebo později toho budeš hořce litovat!

Odesláno

Jak na ně tak koukám, tak Ti hrabe dozajista :).

Radši je někdo kupte, ať je zase za nějakou dobu můžu koupit zpátky. :D

Tak k těmto gratuluji. Ty se opravdu povedly. Škoda, že jako nováček, nemám co nabídnout k výměně. :-) Opravdu může něco takového omrzet, že se nedostanou na ruku?

Taky se divím. Rok jsem na ně čekal... :)

Asi vážně potřebuju nasadit Diazepam. :D

Myslím, jestli je vyměníš, dříve nebo později toho budeš hořce litovat!

Já vím. :(

Odesláno

Dnešní přírůstek, zejména z ciferníku mám radost, vypadá, jak kdyby právě sjel z linky...

post-14724-0-15688100-1396698316_thumb.jpg

P.S.: omlouvám se za datum, už jsem to napravil  :angel:

Odesláno

moc hezky Jirko,vypadaji opravdu velmi zachovale,nejakou hezkou kozku jim,predpokladam,planujes doprat:-)

Čau Vláďo, to je origo dobový řemen, jdou rovnou do boxu, nosit je nebudu, tak to nechám na něm. Na tahání mám jiné krasavice, však víš,,, :notworthy: 

Odesláno

moc hezky Jirko,vypadaji opravdu velmi zachovale,nejakou hezkou kozku jim,predpokladam,planujes doprat:-)

Čau Vláďo, to je origo dobový řemen, jdou rovnou do boxu, nosit je nebudu, tak to nechám na něm. Na tahání mám jiné krasavice, však víš,,, :notworthy:

Omlouvám se Petře, že jsem Tě přejmenoval, to je tak, když machruju bez brejlí a můj mozek si z prvních písmen nicku složí zbytek, jinak ostatní platí  :death: 

Odesláno (upraveno)

Dnešní přírůstek, zejména z ciferníku mám radost, vypadá, jak kdyby právě sjel z linky...

Nojooo, tak ty jsou vážně docela pěkný!!! Jen si nepamatuju, jestli nemají mít ručky s černým středem- musím se podívat, až pojedu do sejfu, jak to je.. ale ten cifr je vážně paráda, já v nich mám takovej vohemranej..

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Nojooo, tak ty jsou vážně docela pěkný!!! Jen si nepamatuju, jestli nemají mít ručky s černým středem- musím se podívat, až pojedu do sejfu, jak to je.. ale ten cifr je vážně paráda, já v nich mám takovej vohemranej..

Nemají. A právě tyhle jsou téměř nesehnatelné.

Odesláno

Nemají. A právě tyhle jsou téměř nesehnatelné.

Vím že už jsem o tom asi dvakrát uvažoval- že zlacené mají ručky s čárkou  a na chromových je nevídám. A jaké na nich mám já jsem úspěšně zapomněl- tak se musím mrknout, pojedu dnes kolem. Myslím že to mám taky takhle, asi.

Odesláno

Omlouvám se Petře, že jsem Tě přejmenoval, to je tak, když machruju bez brejlí a můj mozek si z prvních písmen nicku složí zbytek, jinak ostatní platí :death:

To je v pohode Přemku,stane se:-)

Odesláno

Vím že už jsem o tom asi dvakrát uvažoval- že zlacené mají ručky s čárkou  a na chromových je nevídám. A jaké na nich mám já jsem úspěšně zapomněl- tak se musím mrknout, pojedu dnes kolem. Myslím že to mám taky takhle, asi.

Nojo- fakt, na obou jednoduchý ručky bez čárek. Ach jo...ta paměť...

Odesláno

... musím se podívat, až pojedu do sejfu,...

Tvl Ty jezdíš do sejfu autem, to jsi koupil nějakej podzemní bunkr nebo co? Já to mám v pěti kufrech (kufříkách) a chodím se tam dívat pěšky a už i tak si myslím, že jsem magor. Pak má bejt ještě něco k sehnání... :wallbash: 

To je v pohode Přemku,stane se:-)

+1  :) 

Odesláno (upraveno)

Tvl Ty jezdíš do sejfu autem, to jsi koupil nějakej podzemní bunkr nebo co? Já to mám v pěti kufrech (kufříkách) a chodím se tam dívat pěšky a už i tak si myslím, že jsem magor. Pak má bejt ještě něco k sehnání... :wallbash:

+1  :)

Jel jsem z návštěvy od rodičů a měl jsem to při cestě. Nemůžu mít všechno doma. Není to bezpečný... mám tam jen pár kilo hodinek na mazlení, sbírka je dobře uložená :smoke:

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...