Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sorry. Som si v predošlom príspevku pomýlil vlákno. Prosím Moderátorov o preloženie do vlákna "Co máte právě na ruce" Ďakujem.

Tě zblbly ty Doktorovy oranžový Seamastery o pár postů vejš, žejo? :-) :-)

Odesláno

:rolleyes: dneska elegantně,ale který???

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

už jsem se rozhodnul,takže dneska takhle :rolleyes:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tyhle se ke mně dostaly s nějakými sbírkovými padesátkami. Netuším, zda je to origo kombinace nebo skládačka, ale mají pohodlný řemen, nositelnou velikost a zajímavé červené indexy a ručky. Dneska je ponosím :)

Odesláno

Musím říct že tvoje Orlíky se mi nakonec líbí o trochu víc než projekt Zekona i když jsem si původně myslel že Zekonovi budou nepřekonatelné. 

Nedokážu přesně říct který detail mi na nich úplně nesedí, jestli je to barva čísel 3,6,9,12 nebo popis na ciferníku anebo ručky nebo luneta. 

Samozřejmě mají plno zajímavých nápadů, a některé z nich budou velmi inspirující pokud se rozhodnu objednat si svoje orlíky s vlastní individualizací.

Odesláno

2Mila_T: Dekuji za pochvalu. Ted co dostaly bombirovane rucky, jsou presne tak, jak jsem je chtel mit...

2MaraThon: Nechapu, co se ti na nich libi. Vzdyt se jim loupou kraje ciferniku a maj "jety" pouzdro. Dokonce i konce rucek jsou nejaky "okousany"...

Jestli chces, tak je za 500,- vezmu  :cheers:

Odesláno

2MaraThon: Nechapu, co se ti na nich libi. Vzdyt se jim loupou kraje ciferniku a maj "jety" pouzdro. Dokonce i konce rucek jsou nejaky "okousany"...

Jestli chces, tak je za 500,- vezmu  :cheers:

Načo tam píšu, že sú so STŘedovou sekundovkou? Šak to vidím. Ale aj napriek tomu prihodím ešte 500 :cheers:

Odesláno

:) dobré ráno,dneska do práce musím ještě elegantně,takže DIPLOMATicky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...