Kristian.nov Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Domníval jsem se, že už jsem všechny Primky prodal a teď jsem při prohrabování své "hodinářské" krabice objevil ještě jedny televize. Po takových televizích pokukuju, tak kdyby jsi je někdy chtěl taky hodit do sekce prodám, dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobina Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 (upraveno) Starší už mám doma snad jen dřevěný lyže na půdě, ale ty Vám fotit nebudu.Na ruce jsem si je nedovolil ani fotit-jsou hodně malý a nebylo nic vidět. Škoda, bejt o pár mm větší tak by je dnes určo nějaká ženská unosila Upraveno 13. ledna 2011 uživatelem Sobina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Pěkný typ. Dělaly se v dámské i pánské velikosti, tohle je která? Řekl bych, že snad i původní pánská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Tohle je dámská velikost, poznáš to podle velikosti vteřinovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Pěkný typ. Dělaly se v dámské i pánské velikosti, tohle je která? Řekl bych, že snad i původní pánská Dámských hodinek jsem viděl spoustu, ale tyhle hvězdičkové v pánské velikosti se mi dosud nepoštěstilo sehnat. Otázka pro toho kdo je má - dělali je v pánské velikosti také s růžovým a modrým proužkem okolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Pěkný typ. Dělaly se v dámské i pánské velikosti, tohle je která? Řekl bych, že snad i původní pánská Pokud použiji dnešní měřítko na velikost hodinek, tak se tento typ dělal pouze v dámské velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobina Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) Velikost je 30mm a jsou to snad moje nejmenší Primky.Na pánské ruce jsou opravdu trochu směšné:-)A ještě dotaz:na strojku není vyraženo kal.50.1 , ale TYP 0111.Našel jsem to na víc strojkách s kal.50. Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem Sobina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobina Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Když už jsme u těch velikostí-nevíte z čeho je tenhle ciferník?Prolezl jsem snad všechno a největší Primky co jsem našel mají průměr 36mm (kromě televizí co maj 37mm)a jen samotný tento ciferník má 33,5mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Pokud použiji dnešní měřítko na velikost hodinek, tak se tento typ dělal pouze v dámské velikosti. Je to tedy tak že se tyto hodinky dělaly jen ve velikosti 28mm bez korunky (pánské v kal. 50 mají standartně 32mm) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Občas vezmu z nostalgie na ruku tyto 15-ti kamenové primky, což byly v mém životě moje druhé hodinky, které jsem pravidelně nosil do roku 1972. Pouzdro je celkem zachovalé, nové sklíčko, tah který mi ležel v šuplíku ... EDIT (Kamil): Smazal jsem moc velké fotky. Přečti si pravidla a dej je znovu menší, pokud budeš chtít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Občas vezmu z nostalgie na ruku tyto 15-ti kamenové primky, což byly v mém životě moje druhé hodinky, které jsem pravidelně nosil do roku 1972. Pouzdro je celkem zachovalé, nové sklíčko, tah který mi ležel v šuplíku ... Jirko, chudáčci pavoučci, dej ten tah dolů ..... prosím prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Občas vezmu z nostalgie na ruku tyto 15-ti kamenové primky, což byly v mém životě moje druhé hodinky, které jsem pravidelně nosil do roku 1972. Pouzdro je celkem zachovalé, nové sklíčko, tah který mi ležel v šuplíku ... Jak již zde bylo napsáno - hodinky moc hezké, ale ten tah je k tomu jako pěst na oko. Dej tam proboha nějakou kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Tah odstraněn, zítra obléknu do kůže. Ani mě se moc nelibil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Dnes som zobral von svoje cervene Igeny, nemal som ich na ruke asi 2 tyzdne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Dneska vysvitlo sluníčko, tak jsem si užil můj oblíbený bastl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Tak něco na podporu Slávie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 prim sport...renovovane..s rucne robenym remienkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Já toto, jak vidíte, foceno před chvílí mobilem. Mám je teprve týden, měnil jsem lunetu a přeleštil sklo, bohužel je i drobně prasklé, ale časem ho vyměním. Jen už jsem je chtěl vyvětrat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Tiez mam tieto PRIM SPORT,zatial su v povodnom stave, maju mierne skrabance na sklickuale rad by som vymenil ten osuchany otocny kruzok / je to LUNETA?/Poradte, kde a ako sa to da zohnat. Ďakujem za pomoc zaciatocnik Jafurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 ja dnes humberta zo zbierky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se