Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ahoj, tak konečně přidávám svůj první příspěvek. Hodinky na které jsem se dlouho těšil, je v nich kalibr 68.3 z dětských primek mého otce, což byly i mé první hodinky (je mi 20) a samotné hodinky mám od dědy z máminy strany, takže takový rodinný mix, což byl ale záměr. :D No a námořnický NATO z ebaye za lidových cca 40 kaček nevypadá vůbec špatně (ale jiný jsem nikdy neměl).

Ale radost mi trochu kazí práce velice "šikovného" hodináře z Prahy, který mi v nich škrábnul (asi páječkou nebo něčím horkým) netknutý ciferník, který byl na hodinkách asi největší chloubou. Dále mi do nich dal sklíčko, které rozhodně nevypadá jako originál a má jaké zbroušený a neprůhledný okraj, takže nemá tvar mističky, ale písmene "U" s ostrými hranami. A to se dušoval, že půjde o originál Tvar Pardubice. A co je hlavní, když hodinky dojdou a natáhnu je, tak do nich musím lehce klepnout aby se rozeběhly. Ale i tak z nich mám ohromnou radost. Ještě od něj mám dělané jedny "padesátky", taže se chci o jeho práci ještě tady na fóru rozepsat, jejich fotku přidám někdy příště až je budu mít na ruce. :)

Co na ně říkáte?  Normálně nosím 43mm, ale na moje malé zápěstí jsou akorát!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Mikefux
Odesláno

Máš hezké hodinky!Ciferník se dá ještě koupit,ale při výměni by ti ten tvůj ,,hodinář,, asi poničil

ručky.Tak až ti dobře tikají a dělají ti radost.

Odesláno

Ahoj, tak konečně přidávám svůj první příspěvek. Hodinky na které jsem se dlouho těšil, je v nich kalibr 68.3 z dětských primek mého otce, což byly i mé první hodinky (je mi 20) a samotné hodinky mám od dědy z máminy strany, takže takový rodinný mix, což byl ale záměr. :D No a námořnický NATO z ebaye za lidových cca 40 kaček nevypadá vůbec špatně (ale jiný jsem nikdy neměl).

Ale radost mi trochu kazí práce velice "šikovného" hodináře z Prahy, který mi v nich škrábnul (asi páječkou nebo něčím horkým) netknutý ciferník, který byl na hodinkách asi největší chloubou. Dále mi do nich dal sklíčko, které rozhodně nevypadá jako originál a má jaké zbroušený a neprůhledný okraj, takže nemá tvar mističky, ale písmene "U" s ostrými hranami. A to se dušoval, že půjde o originál Tvar Pardubice. A co je hlavní, když hodinky dojdou a natáhnu je, tak do nich musím lehce klepnout aby se rozeběhly. Ale i tak z nich mám ohromnou radost. Ještě od něj mám dělané jedny "padesátky", taže se chci o jeho práci ještě tady na fóru rozepsat, jejich fotku přidám někdy příště až je budu mít na ruce. :)

Co na ně říkáte?  Normálně nosím 43mm, ale na moje malé zápěstí jsou akorát!

attachicon.gifprim_nato_marine.jpg

Myslím, že kdybys toho hodináře tím NATEM uškrtil, nic by se nic nestalo. Tohle svéprávný hodinář udělat nemohl.  

Odesláno

Dělal to pan Antonín Faukner z Prahy 6, ale ještě se o tom chci rozepsat později, zajímají mě i zkušenosti ostatních. Jinak je to samozřejmě kalibr 66.4, už jsem přemýšlel nad jinými stroji.

Odesláno

Dnes netradičně čez práci!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...