Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Jooooo tak ty jsou dost dobrý !! Máš fotku dýnka? A vteřinovka s okénkem je původní? Zajímavý nápisy- dýnko trvá na vodotěsnosti..?

Ses mě ptal už loni. :) Všechno kromě ciferníku je standatní Humberto. Vteřinovku jsem možná dával já. Už si nepamatuji. Mě se tahle idividualizace líbí.

:) Na první našlápnutí, Jarku :)

:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ses mě ptal už loni. :) Všechno kromě ciferníku je standatní Humberto. Vteřinovku jsem možná dával já. Už si nepamatuji. Mě se tahle idividualizace líbí.

:)

To mně taky.  Nojo...  to je prej tedlecten hosYp, tvrdil jeden kolega. Prostě jsem zapomněl. Ale není hezký mít z nich pokaždý úplně novou radost?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska z dlouhé chvíle přehodil své letecké na Kovotex, který jsem konečně nechal opravit:

post-36202-0-67670300-1431082692_thumb.jpg

A pocity smíšené. Jednak nějak nesedí (kroutí se na všechny strany jak had), a navíc k tomu chromu podle mě moc nepadne. Tak jsem se vátil zpět ke kůži Rios:

post-36202-0-53344000-1431082705_thumb.jpg

Ten mi přijde lepší vzhledově i pocitově.

Upraveno uživatelem malda
Odkaz ke komentáři

Zajisté. :D

Edit: Já osobně mám z Primek radost čím dál měnší.

Koukám, že jsme na tom stejně. Ale tys nedávno přišel na chuť televizím a byl z nich nadšený, ne? Už je to pryč?

Já zjišťuji, že mě rajcuje už jen představa nějaké jednokusové limitky (solitéru) podle mého návrhu...

Odkaz ke komentáři

Jarku proto je prodavaš nám ostatním?

Vypadají pořád dobře.. Bohužel hezké Primky nějak zmizely. Bylo čím dál těžší se k nim dostat. Teď bych vyhrabal maximálně nějakou korunku, ručičku, nebo pérovník.

Koukám, že jsme na tom stejně. Ale tys nedávno přišel na chuť televizím a byl z nich nadšený, ne? Už je to pryč?

Já zjišťuji, že mě rajcuje už jen představa nějaké jednokusové limitky (solitéru) podle mého návrhu...

Je to pryč Martine. Každý den se potýkám s myšlenkou, že se toho zbavím a byl bych zase svobodný člověk. Na druhý den mám zase opačný pocit a tak se to semnou pere už půl roku. Možná by bylo řešení dát hodinky alespoň na nějakou dobu pryč z očí.

Edit: Serou mě hodináři.. Jsem nasraný sám na sebe, protože jsem se nechal na bazoši minulý týden napálit při nákupu hodinek. Furt dokola, serou mě lidi. No prostě, není nad to vzít si malou s kočárkem a tramtadadááá.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Já občas nějaké ještě i koupím, ale toho co nemám a dá se sehnat je málo, na ty asi patery co ještě ,, potřebuju " si můžu dovolit počkat  až přijdou (a ony přijdou)  a  po ,,zbytku" už nějak  neprahnu. Jsem poslední dobou nějakej primmarnej :helpsmilie:  nějak jsem vyhořel či co.. tůhle jsem sundal dýnko u Hujerů a leccos jsem si uvědomil :shutup:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...