prim-ky Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Možné je to,źe je levák a tak se to líp zapíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Jo takhle, to máte pravdu, chtěl jsem vyzkoušet jestli se mi nebudou zapínat líp takhleJsem se bál že jsou ho dal "naruby" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Přezka patří nahoru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Už jsem takhle to párkrát viděl, dokonce u hodináře . Třeba je to nějaký poznávací znamení bratrstva kočičí pracky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Nosím hodinky na pravé a sponu mám na dvanáctce a je to naprosto v pohodě, naopak když se mi dostane do ruky otočený řemínek, tak se s tím peru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Oka Oka už to jde dolů a správně ho nasadím až na Igeny až budou hotové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Nosím také na pravé a mít obráceně sponu, tak mi asi při zapínání spadnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Ancre Humberta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 (upraveno) Jooooo tak ty jsou dost dobrý !! Máš fotku dýnka? A vteřinovka s okénkem je původní? Zajímavý nápisy- dýnko trvá na vodotěsnosti..? Upraveno 8. května 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Na první našlápnutí, Jarku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jooooo tak ty jsou dost dobrý !! Máš fotku dýnka? A vteřinovka s okénkem je původní? Zajímavý nápisy- dýnko trvá na vodotěsnosti..?Ses mě ptal už loni. Všechno kromě ciferníku je standatní Humberto. Vteřinovku jsem možná dával já. Už si nepamatuji. Mě se tahle idividualizace líbí. Na první našlápnutí, Jarku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Ses mě ptal už loni. Všechno kromě ciferníku je standatní Humberto. Vteřinovku jsem možná dával já. Už si nepamatuji. Mě se tahle idividualizace líbí. To mně taky. Nojo... to je prej tedlecten hosYp, tvrdil jeden kolega. Prostě jsem zapomněl. Ale není hezký mít z nich pokaždý úplně novou radost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 (upraveno) .... Ale není hezký mít z nich pokaždý úplně novou radost?Zajisté. Edit: Já osobně mám z Primek radost čím dál měnší. Upraveno 8. května 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jarku proto je prodavaš nám ostatním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 (upraveno) Tak jsem dneska z dlouhé chvíle přehodil své letecké na Kovotex, který jsem konečně nechal opravit: A pocity smíšené. Jednak nějak nesedí (kroutí se na všechny strany jak had), a navíc k tomu chromu podle mě moc nepadne. Tak jsem se vátil zpět ke kůži Rios: Ten mi přijde lepší vzhledově i pocitově. Upraveno 8. května 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Zajisté. Edit: Já osobně mám z Primek radost čím dál měnší.Koukám, že jsme na tom stejně. Ale tys nedávno přišel na chuť televizím a byl z nich nadšený, ne? Už je to pryč? Já zjišťuji, že mě rajcuje už jen představa nějaké jednokusové limitky (solitéru) podle mého návrhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Máš svatou pravdu. Ale i ten kovotex měl ve své době cosi do sebe. Lidi tehdy ocel X chrom moc neřešili- nic jinýho tak nějak nebylo běžně k mání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 (upraveno) Jarku proto je prodavaš nám ostatním?Vypadají pořád dobře.. Bohužel hezké Primky nějak zmizely. Bylo čím dál těžší se k nim dostat. Teď bych vyhrabal maximálně nějakou korunku, ručičku, nebo pérovník. Koukám, že jsme na tom stejně. Ale tys nedávno přišel na chuť televizím a byl z nich nadšený, ne? Už je to pryč? Já zjišťuji, že mě rajcuje už jen představa nějaké jednokusové limitky (solitéru) podle mého návrhu...Je to pryč Martine. Každý den se potýkám s myšlenkou, že se toho zbavím a byl bych zase svobodný člověk. Na druhý den mám zase opačný pocit a tak se to semnou pere už půl roku. Možná by bylo řešení dát hodinky alespoň na nějakou dobu pryč z očí. Edit: Serou mě hodináři.. Jsem nasraný sám na sebe, protože jsem se nechal na bazoši minulý týden napálit při nákupu hodinek. Furt dokola, serou mě lidi. No prostě, není nad to vzít si malou s kočárkem a tramtadadááá. Upraveno 8. května 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jarku, tak to máš stejně jako já.Jeden den ano a druhý den všechno pryč.Na Aukru pár primek ve sledování a stejně nic nekoupim.Rozmohl se tam Parexobastl.O Bazoši,mi ani nemluv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Já občas nějaké ještě i koupím, ale toho co nemám a dá se sehnat je málo, na ty asi patery co ještě ,, potřebuju " si můžu dovolit počkat až přijdou (a ony přijdou) a po ,,zbytku" už nějak neprahnu. Jsem poslední dobou nějakej primmarnej nějak jsem vyhořel či co.. tůhle jsem sundal dýnko u Hujerů a leccos jsem si uvědomil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se