Honza.manta Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 A jak dlouho vydrží takhle svítit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Tak jsem je zase po nějakém čase vytáhl z krabičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Jojo, jsou to miláčci. Jen nějak nemám to srdce vzít je na ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Jojo, jsou to miláčci. Jen nějak nemám to srdce vzít je na ruku...Jj, přesně tak to mám s některýma fajfkama, řikám, že jsou "nekouřitelné" A s hodinkama to začíná dopadat podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Na nějaké lahůdky prostě nemám, ale tyto automaty mi dělají již 2. den radost a kupodivu jdou naprosto přesně :-) a i to auto je hnědý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 (upraveno) A jak dlouho vydrží takhle svítit? Hele neprovokuj, jó Intenzivně s bídou minutu, viditelné světélkování tak 10 min, ale to je určitě záměr, protože to jsou vojenské hodinky, tak aby se neprozradili nepřátelům teda asi Upraveno 19. června 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Hele neprovokuj, jó Intenzivně s bídou minutu, viditelné světélkování tak 10 min, ale to je určitě záměr, protože to jsou vojenské hodinky, tak aby se neprozradili nepřátelům teda asi Jistě, že je záměrná politika, a ještě lépe, než CASIO Certainly it is intentional. Even so - better than casio! Small OT - I am going to buy self-teaching Czech language course - be affraid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Môj nový prírastok. Len mám trochu problém. Prosím vás ako sa na tom nastavuje dátum. Nechcem niečo pokaziť tak som to skúšal len zľahka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
82fox Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 přispěji taky svou troškou do mlýna spolehlivý partner už cca 17 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 (upraveno) Poprvé jsem měnil setrvačku a jsou z nich nakonec hezký hodinky Upraveno 20. června 2015 uživatelem vašek12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 přispěji taky svou troškou do mlýna spolehlivý partner už cca 17 let To je skoro škoda nosit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
82fox Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 To je skoro škoda nosit, ne?asi maš pravdu šak je každe tuknuti kontroluju jestli sou v pořadku .A že toho už maji hodně za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Môj nový prírastok. Len mám trochu problém. Prosím vás ako sa na tom nastavuje dátum. Nechcem niečo pokaziť tak som to skúšal len zľahka. Pretoč hodinovku, až přeskočí datum a pak se vrať zpět na 11 hodin (tou hodinovkou) a přejeď zas, než přeskočí datum a takto opakuj, dokud nenastavíš správný datum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 (upraveno) Otáčej ručkami až poprvé překlopí. Pak se vrať na třičtvrtě na dvanáct a znovu přetoč přes dvanáctku. Pokračuj až než se nastaví datum jaké potřebuješ, pak nastav čas. Slyšitelně to cvaká. Edit : pozdě Upraveno 20. června 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Ďakujem obidvom ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Tak jsem je zase po nějakém čase vytáhl z krabičky... P6180720.JPGTo jsou pravé (původní) Orlíky nebo je to replika z nové éry Eltonu? Jsou skvostné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 (upraveno) Jsou to staronové Orlíky.Stroj je původní padesátka,ale bez incablocku a pouzdro nové.Je to neveřejná limitka místního člena,dnes již vyprodaná. Limitka k padesátému výročí tzv. LE 50. Upraveno 20. června 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Zmátl mě ten řemen, jinak bych uvěřil, že je to původní kus. Jinak jsou asi téměř shodné, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Jinak jsou téměř stejné,ano.Pán se vyzná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se