kutilprim Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 (upraveno) Tak už je mám konečně taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. března 2011 uživatelem kutilprim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Tak už je mám konečně taky Pěkné, jaké máš číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Tak tuhle retrokombinaci nosím opravdu jen na doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Pěkné, jaké máš číslo? Číslo nemají, až na pozdro, jsou poskládané z nových dílů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Číslo nemají, až na pozdro, jsou poskládané z nových dílů . Aha - teď jsem si všiml, že armovák je z parexa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Tak dneska tyhle (kal. 66.3). Včera jsem je opravil - výměna pérovníku - tak dnes zkouším... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Dneska tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to dobová přestavba kalibru 68.3 na automat kal.96 - dělaná někým v eltonu, sice neoficiálně, ale je jich docela dost, takže vlastně taková limitka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jersey Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak jsem taky podlehl. Jsou se zaklapávacím víčkem. Zakoupeno na Aukru za cca. 280,- CZK. Bylo třeba odstranit škrábance na sklíčku a vyměnit nepokoj, který byl přidřený. Teď šlapou přesně až je mi to divný Nemá někdo na prodej lunetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Aha - teď jsem si všiml, že armovák je z parexa. Podle čeho se pozná armovák z parexa? Ja jen abych mel prehled, ja uz se konecne dockal originalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Podle čeho se pozná armovák z parexa? Ja jen abych mel prehled, ja uz se konecne dockal originalu. Fotky pro srovnání - úmyslně nechávám velké fotky. Originál letecké Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. "Limitovaná série parexo 215" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parexo armovací kroužek má naprosto nepravidelé minutové indexy - ujeté na různých částech do různých směrů. Prostě čínská kvalitní kopie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 (upraveno) Já dnes Igeny po domácí renovaci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2011 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Fotky pro srovnání - úmyslně nechávám velké fotky. Jo uz to vidim treba u 3 nebo u 9 je to videt ze je natech fejkach z kazde strany jina mezera a indexy nemaji takovou ostrost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-TOUCH Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 (upraveno) Já mám dnes na ruce tyhle, takhle jsem je našel. Bez sklíčka a hodinář řekl že se v nich někdo šťoural dost nešetrným způsobem, tak si je nechám takhle na někdy příště. ČUS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2011 uživatelem T-TOUCH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 (upraveno) Mohl bys mi prosím diagnostikovat můj armovací kroužek? Parexo armovací kroužek má naprosto nepravidelé minutové indexy - ujeté na různých částech do různých směrů. Prostě čínská kvalitní kopie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. března 2011 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Mohl bys mi prosím diagnostikovat můj armovací kroužek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Jinak včera a dnes mé hand made Prim sport "pro-hunter" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Zblblý probíráním armovacích kroužků jsem si je vzal dnes taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Den jako stvořený pro polštářkové pouzdro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Narazil jsem na dvoje barevné provedení ručiček, jedny s tmavou zelenou a druhé se světlou. Které jsou origo. Je to vidět i na fotkách kde se probírá kterej armovák je origo. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Narazil jsem na dvoje barevné provedení ručiček, jedny s tmavou zelenou a druhé se světlou. Které jsou origo. Je to vidět i na fotkách kde se probírá kterej armovák je origo. Dík Na fotkách na téhle stránce mi přijdou všechny ručky na leteckých barevně v pořádku. Rozdíly v odstínu zelené výplně budou spíš způsobené odlišným nasvícením. Jinak letecké mají výplň sytě zelenou a stejné ručky, jen s takovou světle zelenkavou(vyblitě zelenou), se používaly na PS2 automat s kalibrem 69. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se