Miloshu Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Ty jsou parádní To je nové pouzdro?..trochu parády
zojo3 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Ty jsou parádní To je nové pouzdro? ....vůbec ne
James24 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 V den mého ročního výročí na fóru mé renovační Traktory - kdyby měl někdo zájem, sepsal jsem k nim takové povídání, je to v sekci "recenze hodinek"...
Melly Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 V den mého ročního výročí na fóru mé renovační Traktory - kdyby měl někdo zájem, sepsal jsem k nim takové povídání, je to v sekci "recenze hodinek"...Přečetl jsem recenzi a ve spoustě věcí se ztotožňuji. Ačkoliv hodinky nosím od jakživa, na mechaniky mě přivedly moje první Wostoky z blešáku v Bělehradu. Cesta se pak rychle stočila k Primkám a Traktory se brzy staly moje nejoblíbenější. Sdílím i stejný problém s hubeným zápěstím, takže rád využívám výhod vintage hodinek - málá velikost a hmotnost.No a lví limitka mi taky uhranula, poprvé co jsem jí viděl. Nikdy mě ani nenapadlo, že bych je vůbec viděl naživo. Osud tomu chtěl však jinak a já měl ale to štěstí, že si jeden kousek cestu ke mě našel sám úplnou náhodou. Předvčerejší fotka :-)
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Sporty s Miyotkou 20150805_103120 zmenšeno.jpgPěkná terasa!!!
Waya03 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Dnešní počasí si žádá přezutí na kaučuk.
Melly Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Po celkem dlouhé době pyžamo v práci. Stejně mají pyžama něco do sebe...
siwi Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Sluší jim to, holt umíš fotit. Myslím, že spíše než focením je to jejich celkově velice zachovalým stavem Mimochodem, strojek od včerejška nezaznamenal žádnou výraznou odchylku. Jsem spokojený, díky
Jeronimo Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Pěkné siwi, tuhle barevnou variantu považuji za nejatraktivnější.
Melly Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Včera po cestě na pivko televize a pěkné pozadí
simsa Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Zaostřeno máš, ale spíše na pozadí. Ale hodinky tam jsou ?
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Zaostřeno máš, ale spíše na pozadí. Ale hodinky tam jsou ?Zaostřeno má správně...Možná to chtělo ještě detail strojku!
Melly Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 No ona vlastně ani moc hezká nebyla, když jsem jí pak viděl zepředu... a měla děsně vysoký podpatky a neuměla na nich chodit...
Mikefux Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 V neděli do práce, ale stylově... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se