Miloshu Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ty jsou parádní To je nové pouzdro?..trochu parády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ty jsou parádní To je nové pouzdro? ....vůbec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Sporty s Miyotkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 ....vůbec ne Jsou dost solidní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 1994 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 V den mého ročního výročí na fóru mé renovační Traktory - kdyby měl někdo zájem, sepsal jsem k nim takové povídání, je to v sekci "recenze hodinek"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 V den mého ročního výročí na fóru mé renovační Traktory - kdyby měl někdo zájem, sepsal jsem k nim takové povídání, je to v sekci "recenze hodinek"...Přečetl jsem recenzi a ve spoustě věcí se ztotožňuji. Ačkoliv hodinky nosím od jakživa, na mechaniky mě přivedly moje první Wostoky z blešáku v Bělehradu. Cesta se pak rychle stočila k Primkám a Traktory se brzy staly moje nejoblíbenější. Sdílím i stejný problém s hubeným zápěstím, takže rád využívám výhod vintage hodinek - málá velikost a hmotnost.No a lví limitka mi taky uhranula, poprvé co jsem jí viděl. Nikdy mě ani nenapadlo, že bych je vůbec viděl naživo. Osud tomu chtěl však jinak a já měl ale to štěstí, že si jeden kousek cestu ke mě našel sám úplnou náhodou. Předvčerejší fotka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Sporty s Miyotkou 20150805_103120 zmenšeno.jpgPěkná terasa!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Dnešní akvizice do komba se zelenými Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Sluší jim to, holt umíš fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Dnešní počasí si žádá přezutí na kaučuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Ještě dovolená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Po celkem dlouhé době pyžamo v práci. Stejně mají pyžama něco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Sluší jim to, holt umíš fotit. Myslím, že spíše než focením je to jejich celkově velice zachovalým stavem Mimochodem, strojek od včerejška nezaznamenal žádnou výraznou odchylku. Jsem spokojený, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Pěkné siwi, tuhle barevnou variantu považuji za nejatraktivnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Včera po cestě na pivko televize a pěkné pozadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Zaostřeno máš, ale spíše na pozadí. Ale hodinky tam jsou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Zaostřeno máš, ale spíše na pozadí. Ale hodinky tam jsou ?Zaostřeno má správně...Možná to chtělo ještě detail strojku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 No ona vlastně ani moc hezká nebyla, když jsem jí pak viděl zepředu... a měla děsně vysoký podpatky a neuměla na nich chodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 V neděli do práce, ale stylově... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se