Jeronimo Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 To je pěkné, kde se to dá půjčit ? Dík, třeba na příštím pivku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Tady jsou. IMG_74266.JPGHele- já myslel že tyhle jsou menší, tak ty bych moc rád osobně potěžkal v pazouře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Tak jsem se ještě mrknul do katalogu a je to tedy přesně: 50 030 3 (011 030), rok 1959 a abych dostál názvu vlákna, tak ještě jedna na ruce, je to celkem nositelná velikost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 čoveče máš pravdu :-d přehlíd sem v bibli tento kousek jsou to 50 019 3 v tom zlatém pouzdru užívaném Primem ... díky jsem opět o něco chytřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 čoveče máš pravdu :-d přehlíd sem v bibli tento kousek jsou to 50 019 3 v tom zlatém pouzdru užívaném Primem ... díky jsem opět o něco chytřejší Nic ve zlém, ale já myslím, že bys tu knihu měl někomu věnovat, protože Ti je na prd. Zkus si ještě jednou přečíst, co jsem napsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 nepřehlíd, ty tvoje tam sou ale vznikly tak že se dal strojek s cifrem (z těch co jsem uváděl) do "primáckého zlatého pouzdra" nevěděl jsem že to bylo i prodávané ofiko a jsou v bibli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Jo tak, myslel jsi tedy že to jsou vlastně 50 019 3, tedy ciferník a strojek, přehozené do většího pouzdra, chápu to dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 jj přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Tak v tom případě se Ti omlouvám za ten výpad, špatně jsem to pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 OK napohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Sent from my iPhone using TapatalkTyhle poznávám, našel jsem k nim původní dýnko s číslem, pokud ho chceš, napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Zpět na Cordovanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Po docela dlouhe dobe si zaslouzily provetrat Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marbrz Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) a takhle to u mne bude vypadat asi další rok .. dva ... :-d Upraveno 5. října 2015 uživatelem Milan Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Dnešní přírůstek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 koukám že kolega od fochu :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 koukám že kolega od fochu :-dTo ano. Gratuluji k úlovku.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 dík, sem si říkal kolik tu asi je architektů :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se