Rumsztyk Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 evening change Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocuro Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Dnes po nějaké době Primky, Prim Sport.V původním stavu, ale jsou to příjemné hodinky, fungují bez nejmenšího problému. Upraveno 31. října 2015 uživatelem Kocuro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 ...podvečer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 I feel it will be on my wrist for long time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Dnešní výlet na Luzné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Krása, jestli se nepletu tak jsou to ty moje bejvalky a jak vidím tak jsou ve velmi dobrých rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Krása, jestli se nepletu tak jsou to ty moje bejvalky a jak vidím tak jsou ve velmi dobrých rukou.Přesně tak! Jsou to ony a jsou denňe na ruce. Ten automat je prostě fajn. Igeny teď zahálí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Ani nevíš jak jak jsem rád, že je někdo pořádně nosí. Mě bohužel smutně ležely v krabičce a na ruku se moc nedostaly. Ale je pravda, že ten automat, dává primkám úplně jiný rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Nooo docela si užijou. Každé ráno jdou ve 4.20 na ruku,dají si se mnou každý den 700km plus nějakou tu manuální práci no a kolem 22 hod usínají na nočním stolku. Přesně pro takovéhle použití jsem je plánoval. Fak jsou supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Tak to je super, tohle je pro ně fajn využití a doufám, že budou dobře a přesně dál sloužit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Jojo, jsou dobrý. Do dvojek prostě začali v Primu montovat automaty, protože cítili že do moderních hodinek automat patří. Tyhle s devětašedesátkou mám všechny, jsou to fešandy- jen to vykrojené pouzdro mi chybí, mám jen jedno a je v mizerném stavu. A ty pozdější s Myiotou jsou taky fajné ty se dají normálně nosit !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Všechny nemáš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 dnes na chvilku Orlíky s čerstvým řemenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Všechny nemáš ... P1100890.jpg Já vim...trochu jsem si zapřeháněl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Nedělní výlet a k tomu IGEN No date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Dnes Pyzama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Moje stařenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) edit: chybka Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Fotka včerejší, ale na ruce pořád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se