Martin.D Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 (upraveno) Tak já měl dnes tyto Traktory po dědovi.. Již jen zbývá vyměnit sklíčko.. myslím, že jsou to pěkně "oblekovky" Upraveno 8. června 2011 uživatelem Martin.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Včera se mi dostali do rukou jedny Humberta... Pár hodin leštění a čištění a nakonec z nich ještě něco vykouklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Zdravím, na ruce mám Prim Sport Igen- černé, ale jelikož zítra jedu na vodu tak se na mě smějí Prim Sport MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 Dnešek jsem naladil do modra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter cz Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 tak dnes zase moje oblíbené letecké, po servise už se zkoro nepředbíhají a i výdrž ujde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Je neděle, takže moje kostelové primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 (upraveno) Přimlouvám se za to, aby kromě textu byla uveřejněna i fotografie hodinek, mám dojem, že zakládající tohoto vlákna to také tak myslel. (I když u většiny příspěvků tomu tak je) Upraveno 19. června 2011 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Sluníčko svítí a je třeba něco provětrat...tak třeba tyhle 50 s designem, který později opajcovali Kirovskie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Já dnes provětrávám moje památeční "potápky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Dnes pro zvláštní příležitosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Dneska tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Dnes pro zvláštní příležitosti... Vypadají výborně. Nemáte někdo zkušenost s "převodem" těchhle komplikovanějších pouzder do oceli u Primu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 (upraveno) Dnes tyhle, military styl. Komplet přestavba pro kal. 96. Edit: Korunka je vytažená, fotil jsem to 17:35 a nebylo vidět logo Upraveno 29. června 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Zdravím z BB, dnes by ste mohli stretnúť v uliciach BB tieto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Zdravím z BB, dnes by ste mohli stretnúť v uliciach BB tieto: Čierne veľmi pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Tak dneska tyhle krásky (škoda, že vypadají ještě menší než jsou) Upraveno 3. července 2011 uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Zdravím z BB, dnes niečo "zriedkavejšie" : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Zdravím z BB, dnes niečo "zriedkavejšie" : Nádhera. Máš i ty zbývající varianty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Zdravím z BB, dnes niečo "zriedkavejšie" : Tak něco takového si časem určitě také pořídím, jen do centrální části ciferníku bych přidal znáček z profilovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyg80 Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Nejfrajerštější hodinky mého dětství :-) Přemýšlím, že je nechám dát do nerezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se