jožko Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 To:dabelM:Sú nádhern?,tak do vody s nimi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doriaan Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Ahoj mágové...prosím kde koupit lunetu na malé sporty? 32mm Díky za info. Foto lepší přidám až s lunetou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza1234 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Tak dnes sporty. Koupené nedávno od místního člena. Líbí se mi čím dál tím víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Akorát se mi tady na fóru pořád mění otočení obrázku, tak jsem to tak nakonec nechal.
jožko Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Prim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 To jsou ale krásné hodinky Asi vím, od koho je Honza1234 koupil...
Honza1234 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 To jsou ale krásné hodinky čím dýl je mám, tím míň rozumím tomu, že jsi je prodal ;-) ale jestli vyjdou ty tvoje plánovaný renovačky a uvidím fotku, tak to asi rychle pochopím
Fade Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Kamaráde, já taky nevím :-D Renovace je zatím v mé hlavě. Peníze jsou, akorát požadavky jsou nejasné :-D
Návštěvník dabelM Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Včera jsem byl na výletě ve vedlejší village Ban Bang Bao... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem dabelM
Honza1234 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Kamaráde, já taky nevím :-D Renovace je zatím v mé hlavě. Peníze jsou, akorát požadavky jsou nejasné :-D ale to rozhodování je jenom taková třešnička ;-)
Verses Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Dnes jsem natáhl tyto Sent from my iPhone using Tapatalk
Mikefux Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Doma zásadně tepláky a tyhle ošklivé sporty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mikefux Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 No máte to parádní pánové, také mám jedna hezká Humberta, ale v servisu... Tak aspoň jedna korálková. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Na pivku v Hlučíně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skodna Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Dnes celý den v pátek v hospodě získané modrásky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prim-ky Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Na pivku v Hlučíně... 100_6278.JPGNo jo,kde se pivo Avar vaří,tam se sběratelé hodinek dobře mají !
Radimk Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Trochu atypické Primky, nicméně taky Primky NMnM a velmi pohodlné a pohledné: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se