Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od dnes spokojny traktorista :) Dik valjoux  :rolleyes:  Hned som si k nim musel vyrobil nejake remienky a ked uz je to z davneho obdobia socializmu, tak koža je tiez z kvalitnej 30 rocnej  monterskej Brašne.  :D

post-40281-0-30908800-1454698586_thumb.jpg

post-40281-0-65714400-1454698605_thumb.jpg

post-40281-0-19168000-1454698610_thumb.jpg

post-40281-0-32467200-1454698618_thumb.jpg

Odesláno

Dušane, co to zábradlí? Na špetku barvy už nezbylo? :whistling: Ale k pleti fakt pasují. :)

Na to jim kašlu, radši ty peníze dám do hodinek, to moje je. :smile_anim:

Odesláno

Traktory jsou to moc pěkné :) ale NATO strap se mi na ně moc nehodí. Hezká kůže jim sluší víc..

Odesláno (upraveno)

Zdar máš to moc moc  hezký, chtěl bych se zeptat jestli by mě takové sklíčko vyrobili  na orlíky L.E.45 a jaká by byla cena. Moc se mi to zamlouvá,  klidně do SZ jestli je to tajné dík.

Upraveno uživatelem Popelář
Odesláno (upraveno)

Ajdzen hevink fan on pork festival in kviiins, nju jork sity...

Hezká práce ! Primky v Ňůjorku,jablečném městě a navíc festivalová atmosféra.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Jo, bylo to fajn. Konecne jsem bande brazilcu ukazal, jak chutna spravny pivo Cepujou Pilsner, Staropramen, Krusovice, BrouCzech a Czechvar. To posledni neznam, ale dle netu to vypada na cesky budvar. BrouCzech se vari Nove Pace. Priznam se, ze pred tim jsem to taky neznal...

Odesláno

Jo, bylo to fajn. Konecne jsem bande brazilcu ukazal, jak chutna spravny pivo Cepujou Pilsner, Staropramen, Krusovice, BrouCzech a Czechvar. To posledni neznam, ale dle netu to vypada na cesky budvar. BrouCzech se vari Nove Pace. Priznam se, ze pred tim jsem to taky neznal...

Czechvar je klasicky budvar.. Koli ochrannej znamke musia v niektorych statoch pouzivat nazov Czechvar..

Odoslané z m2 pomocou Tapatalku

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...