frauszil Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 (upraveno) frauszil: děkuji Koukal jsem, že poslední fotky máš z restaurace u Balona. Doufám, že sis to s místním pivkem užil A ty sporty jsou moc fajn!Ano . Vase pivo je velmi dobre. U Balona oslavil jsem nakup knihu Hodinky Prim 1954 -1994 . Upraveno 14. března 2016 uživatelem frauszil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Á, spojení příjemného s ještě příjemnějším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 No nejsou prostě nádherný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 (upraveno) Jsou super. Taky je mám na podobný hnědý kůži. S tímhle typem řemínku mi přijdou nejnositelnější. Upraveno 15. března 2016 uživatelem Happycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Tak gratuluji pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 koukám že máš nejen stejný hodinky, podobný řemínek, ale snad i stejnou mikinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Asi ne. Stara Lowe Alpine cca 8 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frauszil Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Dneska moje snoubenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Po dedovi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Traktory a manzestr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 to pjanek: Na tom řemenu jsou hezké, mám doma taky takové po dědovi.Já dneska celý den Igeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 to Navros: Dík, nebyl jsem si jím jistej, ale nakonec mi to ladí k opasku, takže asi OK. A luxusní Igeny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 pjanek: díky, Elton renovace.Jinak já ty moje nosím na NATO strapu, ale o nějakém hnědém koženém řemenu uvažuju (určitě hnědý lepší než černý imho). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Další sporty...dostaly se ke mně náhodou. ? Proběhla očista a celkem prokoukly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Dneska telky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Tak si to představ, že já taky, a už pěkně od rána :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 To Berys:-) Ako by ich" jedna mater mala" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Dneska cely den Orliky na novém remenu od Anely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 To Berys:-) Ako by ich" jedna mater mala"Naozaj, ako dvojičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Co jiného do toho jara? To slunce tak svítí, že jsem vlastně ani neviděl, co fotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se