Navros Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Navečer ještě na chvilku tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Dnes Humberto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Já automat...Datum mě neba štelovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Dnes trocha pyžama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Hura! Zbyva uz jen kuze od mistra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Hura! Zbyva uz jen kuze od mistra Paráda, co všechno je nové? Já jsem dnes 6leté sestřenici ukázal dětské Primky mého otce a vlastně i moje první hodinky a měly nečekaný úspěch. No nedivím se, jsou to fešandy. Vlastně je to jeden z mých nejlepších kousků a mají i generálku strojku. No posuďte: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Paráda, co všechno je nové? Já jsem dnes 6leté sestřenici ukázal dětské Primky mého otce a vlastně i moje první hodinky a měly nečekaný úspěch. No nedivím se, jsou to fešandy. Vlastně je to jeden z mých nejlepších kousků a mají i generálku strojku. No posuďte: 1.jpg 2.jpgCifr původní, zbytek renovace. Ale já jí nedělal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Na večer ke kompu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Fotka vcerejsi, ale na ruce jsou i dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 z placu, se teste na nove Aquababes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Hura! Zbyva uz jen kuze od mistra IMG_20160403_212817.jpgIMG_20160403_212744.jpgKrásné ručky!!!!!Myslím tím ty hodinkové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Pěkné nožky,nejenom hodinkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Díky...A nožky pěkné, jen kolega blbě ostřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Dnes zlaté Televize. Už len nejaký pekný remeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Dneska na chvilku traktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Dnes lehce zelené.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Nový Hirsch jim prospěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Nemůžu si pomoct, ale ty soudobé Orlíky jsou prostě pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Taky jim fandím. Na fotkách jsou hezké, naživo jsou krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Fotka včerejší, ale na ruce i dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se