Navros Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Dneska poprvé na novém řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Děkuji Melly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 I já přidám svou fotku - jako takové opožděné poděkování autorovi řemenu (sice to na poděkování není tak kvalitní fotka, jak by mohla být, ale líp už to neumím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 to Honza1234: Taky dobrý Zkusím pak na světle ještě něco nafotit a hodím to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Kurňa chlapi lámete mne, abych zítra vytáhl nějaké ze svých traktorů težko se mi ale opouští moje Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Tak jen na jeden den a pak rychle zpátky k PSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Uz jsem byl nalomeny na Traktory nebo Fortis v chronu. A pak jsem si vzal rano modrou kosili a bylo vymalovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 VV 1 (velke vetrani) a kazdej den jinak od ted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 I já přidám svou fotku - jako takové opožděné poděkování autorovi řemenu (sice to na poděkování není tak kvalitní fotka, jak by mohla být, ale líp už to neumím) Prim.jpgDik Honzo, nech dobre sluzi inak paradna fotka. Tak nech sme tu pokope z limitovanej edicie "tractor strap" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Dobrý den jakou asi mohou mít cenu nefunkční digitální hodinky Prim ? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Tonneau Sun Brush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 to Melly: Ty seš na diagnózu ale máš to hezký..Já bych dneska taky rád přidal fotku traktorů na novém řemenu (díky Rado ) ale zjistil jsem, že se mi uvolnilo sklíčko a asi je už kaput ta příruba, která ho drží takže už jsou u hodináře. Moc dlouho jsem se neradoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 to Melly: Ty seš na diagnózu ale máš to hezký..Já bych dneska taky rád přidal fotku traktorů na novém řemenu (díky Rado ) ale zjistil jsem, že se mi uvolnilo sklíčko a asi je už kaput ta příruba, která ho drží takže už jsou u hodináře. Moc dlouho jsem se neradoval To se občas Traktorům stane. Chce to novější rámeček a zakápnout bílým šelakem. ,,Nic co by nešlo rozleštit " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Hodinář (starý zkušený pán) říkal, že to zkusí zalepit, že ten problém zná. Novější rámeček přijde na řadu až selže tohle řešení. Ale kdybys měl doma jeden plonkový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Efehij Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Denně plus 4-5 sek. Seřízení pomocí Tickoprint. Mám je rád..? Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Hodi se pekne do kancelare :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 VV 2 (Velké větrání) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Tiež prevetrávam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Sorry za OT, ale tady to žije, tak mi třeba někdo odpoví. Nějak jsem aspoň v rychlosti nenašel, který klasický, oblekový, Primky renovujou do novejch pouzder. Diplomat, Traktor, Pavouk ... A případně ceny aspoň řádově? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se