Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

I já přidám svou fotku - jako takové opožděné poděkování autorovi řemenu (sice to na poděkování není tak kvalitní fotka, jak by mohla být, ale líp už to neumím) :)

post-41075-0-88554800-1462219436_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I já přidám svou fotku - jako takové opožděné poděkování autorovi řemenu (sice to na poděkování není tak kvalitní fotka, jak by mohla být, ale líp už to neumím) :)

attachicon.gif Prim.jpg

Dik Honzo, nech dobre sluzi :) inak paradna fotka. Tak nech sme tu pokope z limitovanej edicie "tractor strap" :D

df83e6ec44f43a1edea8d4acc45c355d.jpg

Odkaz ke komentáři

to Melly: Ty seš na diagnózu :lol2: ale máš to hezký..

Já bych dneska taky rád přidal fotku traktorů na novém řemenu (díky Rado :) ) ale zjistil jsem, že se mi uvolnilo sklíčko a asi je už kaput ta příruba, která ho drží   :frusty: takže už jsou u hodináře. Moc dlouho jsem se neradoval :(

Odkaz ke komentáři

to Melly: Ty seš na diagnózu :lol2: ale máš to hezký..

Já bych dneska taky rád přidal fotku traktorů na novém řemenu (díky Rado :) ) ale zjistil jsem, že se mi uvolnilo sklíčko a asi je už kaput ta příruba, která ho drží   :frusty: takže už jsou u hodináře. Moc dlouho jsem se neradoval :(

To se občas Traktorům stane. Chce to novější rámeček a zakápnout bílým šelakem. ,,Nic co by nešlo rozleštit "  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...