Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Jj, traktory jsem jsem měl v hledáčku jako jedny z prvních, ale ty jsou v pěkným stavu už cenově trochu mimo moji relaci, navíc u nich ten ciferník není uplně dle mých představ, trochu mi tam kazí dojem ten kroužek oddělující indexy od zbytku cifru. A jelikož mám všechno ostatní nerez/chrom, tak mě láká to zlato, který je v kombinaci s černou kůží už echt formální a k obleku jak dělaný ;)

@spona: hezký a sekne jim ten řemen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam ruku 16,5cm a jsem si postupem casu zvykl na male hodinky. Cokoliv nad 40mm mi uz prijde velke. Navic casto nosim kosile a saka, takze do prace idealni. Je to jen o psychice, chce si na to zvyknout. Pak si to zamilujes

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Je fakt, že od té doby co nosím Traktory, tak taky koukám vyděšeně když si beru pilotky 42mm.

Přijdou mě obrovský.

Tak to nechám osudu, třeba se někde objeví za rozumnou cenu.

Koukám a ceny jsou kolem 6000kč. Taky to není málo.

Pak ještě zvažuji renovaci Traktorů, ale s kalibrem 66.

No mám na co šetřit.

Upraveno uživatelem spona
Odkaz ke komentáři

To: Spona: ja mam treba ruku 18 cm a diplomaty jsou uplne v cajku viz treba muj prispevek z dneska 9792. Zkus se treba poohlidnout na aukru, obcas se tam da vydrazit neco za rozumnou cenovku... ja tam ty svoje koupil tusim za 1800,- kc, drobnej servis za cca 500,- kc a remen. A jsem za relativne par korun moc spokojenej. A navic diplomaty jsou jediny hodinky, kterych si lidi vsimaj a chvali mi je...

Odkaz ke komentáři

Díky za info, na Antiku o nich vím.

Přece jen bych bral trošku nižší cenu, tím ale nechci napsat že jsou předražený.

Jen se prostě nějak neumím rozhoupat, jak bych natrefil super cenu tak bych neřešil.

Ty co jsi (Primoš) koupil na Aukru, to je super, ale to je fakt náhoda.

Odkaz ke komentáři

Já mám ruku taky zhruba 17,5 cm a Diplomaty mi přijdou ke košili nebo k saku úplně ideální. Od té doby, co se mi nahromadíy nějaké vintage hodinky jsem skoro přestal k formálnějšímu oblečení nosit svoje Certiny, protože vintážky si díky svojí výšce pod manžetu líp sednou :) a jak už někdo psal, tak Diplomaty jsou jediné Primky, které mi chválí i lidi, kteří se o hodinky nezajímají (včetně přítelkyně - a to je už co říct).

9f9ef97923d5a4d38128e4a0fb772347.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Honza1234
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...