Návštěvník tysmek Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Jsem patriot:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Tak gratulace. Pod manžetu košile se stejně nevejdou,tak si možná měl vzít ty bronzáky ale i tak je to dobrej počin. Užívej je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Diky uzivam:-) kdyz neni kosile moc utazena, vejdou se. A kdyz ne? Alespon si je uziva take okoli. Fascinuje me plasticky napis Prim manufacture, to se fakt vyvedlo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 A za tech 20k rozdilu v materialu tady jeste sezenu renovovane Prim Igen a k tomu slusne PS2:-) nemate je nekdo na prodej?:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Jo to mas taky recht. Za dvacku si renovaci Igenu nechas vymazlit jako nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Já na těch bronzových nic extra nevidím. Jiný mátroš a nic víc. Navíc opticky hodinky zvětšuje, Nerez jim pasuje víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Tak, za mě ano, jen cena značně natažená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Taky mi ta cena evokuje spíše Omegy než náš český Prim. Patriot sice můžu být, ale jen do jisté míry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Nový řemen od pana Ing. Hovorky. Sluší, ne? Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Oranž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Dnes k bile kosili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 prudce elegantni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Mám je zlaté a zdají se mi dost obyčejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 zlaty sou taky pekny ale stribro je stribro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Tak teda mám i tyto stříbrné ,ale i když jsou jakoliv zachovalé,tak si jich tak nevážim jako třeba Traktorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amatér Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Tenhle model nosím zásadně k bleděmodrým košilím. Pro mne je to jeden z nejpovedenějších modelů osmdesátých let, krásně nadčasové. Říkám jim "večerníčky". Jen tu korunku mám bohužel stejně ošoupanou. A když při hackingu malinko přitlačím, tak běží třeba pět vteřin pozpátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Tenhle model nosím zásadně k bleděmodrým košilím. Pro mne je to jeden z nejpovedenějších modelů osmdesátých let, krásně nadčasové. Říkám jim "večerníčky". Jen tu korunku mám bohužel stejně ošoupanou. A když při hackingu malinko přitlačím, tak běží třeba pět vteřin pozpátku.Ono to vypada spatne na te fotce. Ale korunku mam jako novou. Bez jakyvkoliv znamek pouzivani :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Nedělní chvilka poesie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Ty jsi romantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Popoludní.... Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se