Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Moc hezká práce, začínám o nich taky přemýšlet...

Můžu se zeptat, na kolik vyšla renovace? Já dal za PSII v létě asi 4000 (nerez pouzdro, dýnko, korunka, nová vteřinovka, repase strojku) foto dodám.

PS: Tušíte někdo, proč píše PRIM někdy francouzsky (acier inox), někdy anglicky (stainless steel), někdy zas česky (vše ocel...)? Že on jim tam dělá u frézy nějakej lingvista...? :smile_anim:

Co individuální přání zákazníka?Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc hezká práce, začínám o nich taky přemýšlet...

Můžu se zeptat, na kolik vyšla renovace? Já dal za PSII v létě asi 4000 (nerez pouzdro, dýnko, korunka, nová vteřinovka, repase strojku) foto dodám.

PS: Tušíte někdo, proč píše PRIM někdy francouzsky (acier inox), někdy anglicky (stainless steel), někdy zas česky (vše ocel...)? Že on jim tam dělá u frézy nějakej lingvista...? :smile_anim:

posílám SZ

Odkaz ke komentáři

Cena renovace mych Igenu byla cca. 11 tisic Kc. Krome strojku je vse nove a mam navic 2 nahradni plastove vlozky do lunety, nahradni ocelove dynko, kdyby me omrzelo to s pruhledem a kaucuk, ktery samotny stoji skoro tisicovku.

Honza.manta: Taky jsem poptaval ceske napisy na dynko s pruhledem (jsou francouzske, ceske jsou na plnem dnu) a bylo mi to nabidnuto za 2500 Kc. Takze mozne to urcite je. Nechal jsem si ty francouzske, ale za uvahu to urcite stoji.

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Ja bych tam chtěl taky raději české, nevím proč by za to měl být příplatek. Měli by mít přeci verzi pro český trh a verzi pro export pokud nějaký vůbec je.

Taky se mi nelíbí popis laserem, je to taková technologie na označování svárů na trubky. Mělo by to být vyražené ale jak jsem se tu někde dočetl tak původní dýnka se lisovaly do jakési matice a ten nápis se tam asi při tom vyrazil-vylisoval. Takže asi bych si tam dal spíš staré dýnko, jedno mám pěkně zachovalé.

Odkaz ke komentáři

Cena renovace mych Igenu byla cca. 11 tisic Kc. Krome strojku je vse nove a mam navic 2 nahradni plastove vlozky do lunety, nahradni ocelove dynko, kdyby me omrzelo to s pruhledem a kaucuk, ktery samotny stoji skoro tisicovku.

Honza.manta: Taky jsem poptaval ceske napisy na dynko s pruhledem (jsou francouzske, ceske jsou na plnem dnu) a bylo mi to nabidnuto za 2500 Kc. Takze mozne to urcite je. Nechal jsem si ty francouzske, ale za uvahu to urcite stoji.

Kdysi měli v Eltonu i průhledy s anglickým popisem,viz foto.Ty se mi líbí víc ,jak ty francouzské.Foto Radimk

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Ja bych tam chtěl taky raději české, nevím proč by za to měl být příplatek.

Proste za to je priplatek, ber, nebo nech byt.

Mělo by to být vyražené

Proc by to melo byt vyrazene? Vyrobce to graviruje, tak je gravirovane. Tohle vecny mudrovani nechapu.

bych si tam dal spíš staré dýnko, jedno mám pěkně zachovalé.

Tohle urcite pujde domluvit, nevidim v tom problem. Jen, jestli to k sobe bude ladit, kdyz pouzdro je z boku i zespodu brousene a puvodni dynko bylo hladke.
Odkaz ke komentáři

skalis: Proc by to melo byt vyrazene? Vyrobce to graviruje, tak je gravirovane. Tohle vecny mudrovani nechapu.

skalis když se podíváš na staré Igeny, je tam pěkně vyvedený nápis a navíc ještě v mezikruží jsme asi 40 roků dál a neumíme to udělat tak jako tehdy? ty máš taky SKX009 tak se podívej jak ze zadu vypadají. Nezlob se na mě asi mám deformaci z práce ale u nás se tato technologie opravdu používá k označování svárů můžu Ti i zjistit kolik stojí popis o něco delší než je na těch hodinkách (něco se mi plete že cca 8Kc ale nevím to jistě).

skalis: pouzdro je z boku i zespodu brousene a puvodni dynko bylo hladke.

no ja mam pravě jedno a nevím jestli to tak původně bylo nebo to někdo udělal v soustruhu ale není tak lesklé jako co mám na ostatních (které jsou nošením oleštěné) a hloubku popisu má ze všech co mám největší

Jinak už nemumudruju a ať si každý dává příplatky za co chce :cheers:

A raději sem dej fotky té tvé renovace ať se můžeme pokochat.:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

U příležitosti nedělní narozeninové párty mého kamaráda něco reprezentativního

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Co je to za model? To je cifr jako na diplomaty, jen má jinak popisy?

Já je znám v pozlaceném pouzdře. Ciferníček bruselského typu, pouzdro stejné jako na "eleganty"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...