Martin.straka22 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Jsem zacinajici nadseny sberatel, takze vas tu budu krmit casto :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Od toho tu toto vlákno je. Já osobně rád vidím, že se hodinky dostanou i na ruku a neleží jen v krabičce, jak se to též stává. Za mně tedy houšť a větší kapky.. ;-) Upraveno 28. února 2017 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Zase zpět z opravy. Tak jsem vyměnil kůži za nylon a úplně se změnila povaha hodinek..jo a je to s PVD povlakem... DLC nemusi byt jen na PS2.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 to Martin.straka22: Máš povedené kousky, na začínajícího sběratele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Taky jsem jedny vyhrabal z supliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Dnes do červena , aby byla změna . Musím pořešit tu lunetu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Dnešní "úlovek", prodejci moc děkuji a těším se na další, jsem z nich nadšen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 krasavci na řemenu od Zekona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Obvykle nosím ke košili do kanceláře vždycky společenské hodinky. Abych trošku ten stereotyp narušil, tak jsem si dnes vzal Humberta a musím říct, že osobně mi to nepřijde vůbec špatné (i když k saku bych si je už nevzal) a právě naopak se mi to zdá jako pěkné oživení. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Športy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan_zelva Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Dnes nově po opravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Dnes nově po opravě.Foto si nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 na zelvu nesmis spechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Úplně všichni je už mají a já teda konečně taky Datum jsem nenastavoval ani čas , zatím se jen kochám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Já už je mám dávno, jenom jsem je nenosil, protože jsem nevěděl, že je to teď in.Ale je fakt, že holky po nich šílí a udělaly by pro borca, kterej je nosí, cokoliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.straka22 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Mate krasny elegany pánové! Já budu muset udělat něco s tím sklem... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.straka22 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Športy IMG_20170301_143826_1488376081112.jpgTak to jsou snad prvni Primky, co se mi nelibi... taková Prim Multipla Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 I Multipla má své příznivce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Tak to jsou snad prvni Primky, co se mi nelibi... taková Prim Multipla Sent from my iPhone using TapatalkAk ostaneš u primiek,aj "športom "časom prídeš na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 (upraveno) Tak to jsou snad prvni Primky, co se mi nelibi... taková Prim Multipla Sent from my iPhone using Tapatalk Za sebe mohu říct jen: 'Ten chlapec má pravdu' Upraveno 1. března 2017 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se