Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Hele, co kdyby jsi se trochu zklidnil? Už mne to tvoje stálé napadání a urážení Colommba moc nebaví. Příště už to bude tropické ovoce.

Já jsem klidnej,ale když si představím,jak roky buzeroval lidi,třeba si i kopl nebo flákl pendrekem a teď je tady chytrej jak rádio po generálce,u mě až vlezlej,tak to se mi dělají mžitky,stejný,jako když jsem tím pendrekem kdysi dostal.A že byl esembák,se tady nakonec chlubil sám,snad čekal obdiv mas nebo tak něco....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedny jsou aktuálně v nabídce antikprim(u), avšak bez nápisu incabloc. Resp. dvoje, ale tyhle jsou hezčí...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tyhle už moc nerostou, ale vidno, že najít se stále dají, pěkné! A koukám, že včetně spec. řemenu od pana Hovorky... :)

P.S. Barva cifru je opravdu takhle do hněda nebo to zkresluje fotografie/osvětlení...?

Odkaz ke komentáři

Ciferník je hodně do okrové, zítra ho vyfotím na denním světle. Řemínek je od pana Hovorky. Jinak máš pravdu, už moc nerostou.

Tyhle byly původně s černým číselníkem, ale podařilo se mi sehnat okrový ciferník a tohle je výsledek ....

Odkaz ke komentáři

Tenhle spec. řemen je boží, pořídil jsem jej na všechny své Igeny, sedí moc dobře a s ním i pěkně hodinky na ruce. Akorát ta plastová spona, ale co už... :) Já na okrový číselník už štěstí neměl, můj známý hodinář se posledního zbavil před pár lety a tož jsem musel počkat na celé hodinky... :D

Odkaz ke komentáři

Kamarade. Pokud si dostal pendrekem za el paso, tak to bylo vporadku.

Pokud to bylo z politickych duvodu, tak to sem netahej. Diky. ;-)

Kemo,nevím,co znamená v Silesii El Paso,ale když mě s tím esembáci smyslů zbavení,páč tam furt nekdo cinkal klíčama, dobóchali,stál jsem 17.11 89 na náměstí ve frontě do Elektry na dvojdvířkový rádiokazoše z endéer,tak nevím,esli je to politika.To je jen pro tvoje info.

Odkaz ke komentáři

Incabloc je prostě incabloc a číslo na dýnku k tomu navrch...! :rolleyes:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...