Daftra Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Modrá je velmi dobrá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Hele, co kdyby jsi se trochu zklidnil? Už mne to tvoje stálé napadání a urážení Colommba moc nebaví. Příště už to bude tropické ovoce.Já jsem klidnej,ale když si představím,jak roky buzeroval lidi,třeba si i kopl nebo flákl pendrekem a teď je tady chytrej jak rádio po generálce,u mě až vlezlej,tak to se mi dělají mžitky,stejný,jako když jsem tím pendrekem kdysi dostal.A že byl esembák,se tady nakonec chlubil sám,snad čekal obdiv mas nebo tak něco.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Já dnes tyto. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Pěkný,pěkný,takový bych taky nutně potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Jedny jsou aktuálně v nabídce antikprim(u), avšak bez nápisu incabloc. Resp. dvoje, ale tyhle jsou hezčí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 ....stejný,jako když jsem tím pendrekem kdysi dostal....Kamarade. Pokud si dostal pendrekem za el paso, tak to bylo vporadku.Pokud to bylo z politickych duvodu, tak to sem netahej. Diky. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Poslední přírůstek do sbírky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Tyhle už moc nerostou, ale vidno, že najít se stále dají, pěkné! A koukám, že včetně spec. řemenu od pana Hovorky... P.S. Barva cifru je opravdu takhle do hněda nebo to zkresluje fotografie/osvětlení...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Ciferník je hodně do okrové, zítra ho vyfotím na denním světle. Řemínek je od pana Hovorky. Jinak máš pravdu, už moc nerostou. Tyhle byly původně s černým číselníkem, ale podařilo se mi sehnat okrový ciferník a tohle je výsledek .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Tenhle spec. řemen je boží, pořídil jsem jej na všechny své Igeny, sedí moc dobře a s ním i pěkně hodinky na ruce. Akorát ta plastová spona, ale co už... Já na okrový číselník už štěstí neměl, můj známý hodinář se posledního zbavil před pár lety a tož jsem musel počkat na celé hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Myslíš Honzo že to pomůže? Jsem rád, že jsi se ozval, protože už toho je trochu moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Modré jsou na Hirschi, červené a černé jsou na kaučuku z Elotonu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 To máš ale moc pěkné. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Kamarade. Pokud si dostal pendrekem za el paso, tak to bylo vporadku.Pokud to bylo z politickych duvodu, tak to sem netahej. Diky. ;-)Kemo,nevím,co znamená v Silesii El Paso,ale když mě s tím esembáci smyslů zbavení,páč tam furt nekdo cinkal klíčama, dobóchali,stál jsem 17.11 89 na náměstí ve frontě do Elektry na dvojdvířkový rádiokazoše z endéer,tak nevím,esli je to politika.To je jen pro tvoje info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Esembák:dík za typ,vím o nich,já bych raděj s nápisem Incabloc.Ciferník vypadá takovej plnější :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Souhlasím, taky bych raději ty sponovy, cifr je vyváženější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Taky souhlasím Incablok vede, jen ty ceny. Je to mazec Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Incabloc je prostě incabloc a číslo na dýnku k tomu navrch...! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 ...stál jsem 17.11 89 na náměstí ve frontě do Elektry na dvojdvířkový rádiokazoše z endéer...Tak tos me uplne rozebral na atomy!Ja myslel, zes politicky. A ty pritom k tomu prisel, jak slepy k houslim. :-)El Paso = loupezne prepadeni. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se