LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 U ciferníku je základní rozdíl v provedení písmena M - u originálu spodní část špičky uprostřed dosahuje úrovně postranních nožek písmene, zatímco u napodobenin, v tomto případě Parexo, je špička středu písmene nad úrovní nožek. Píšu jak hotentot, omlouvám se, ale snad to bude pochopitelné, na obrázcích je rozdíl zcela zřejmý. V případě lunety je u originálního provedení horní část číslice 4 v číslu 40 "otevřená", kdežto u Parexa "uzavřená", spojená.Na prvním obrázku je renovační ciferník Parexo, na druhém originální primácký:To je perfektni navod - odpo prisly cerne, hned jsem na ne mrknul a vypadaji opravdu v puvodnim stavu - co rikate? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Jeste jeden kousek se mi dnes dostal na ruku diky zdejsimu clenovi actionman1 ;-) Super obchod! Jsou to paradni oblekovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Krásný naprosto klasický Eleganty! A ciferník i luneta na černých Igenech jsou v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Krásný naprosto klasický Eleganty! A ciferník i luneta na černých Igenech jsou v pořádku. Diky moc!!! - mam radost, lze nejak zesvetlit to puvodni lumi? Zvladne to Elton rozzarit trochu, nebo to nemam pokouset? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Já dneska provětral zde na fóru pořízené PS2. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 S Eltonem a jeho renovační prací žádné osobní zkušenosti nemám, myslím si, že zlepšení luminiscence ti jen tak samostatně neudělá. Jedině v rámci celkové renovace hodinek za balík a nevím, je-li to u hodinek v dobrém stavu smysluplné. To musíš zvážit sám, já jsem spíš pro zachování původního stavu. Hlavně ale vyčkej rad a názorů zkušených kolegů. P.S. Nanést novou lumi by měl umět každý šikovný hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Já dneska provětral zde na fóru pořízené PS2.Tak to byla opravdu trefa - jsou nadherne, take bych cervene moc chtel...snad casem postesti takovej peknej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Renovace s nerez pouzdrem.Tu si muzes zaridit v Eltonu sam. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Možná to někomu přijde dětinské, ale musím se podělit se svojí radostí a nadšením z toho, že mne oslovil Libor (accutron), jestli bych mu nezapůjčil mé nedávno získané " Prim pro pohraničníky" za účelem nafocení a použití do jeho připravovaného druhého rozšířeného vydání vyhledávané knihy PRIM. Jsem rád, že jsem mohl být nápomocen alespoň malou částečkou do tohoto projektu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Renovace s nerez pouzdrem.Tu si muzes zaridit v Eltonu sam. ;-)Ja myslel, ze jsou v puvodnim stavu - super kousek jen nove sklicko. Do Eltonu si poslu jednicky. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Možná to někomu přijde dětinské, ale musím se podělit se svojí radostí a nadšením z toho, že mne oslovil Libor (accutron), jestli bych mu nezapůjčil mé nedávno získané " Prim pro pohraničníky" za účelem nafocení a použití do jeho připravovaného druhého rozšířeného vydání vyhledávané knihy PRIM. Jsem rád, že jsem mohl být nápomocen alespoň malou částečkou do tohoto projektu. Jsou paradni ;-) Na novou knizku se velice tesim, hlavne aby bylo dost vytisku!!! Kupovat ji pak na aukru za nasobky se me nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Ja myslel, ze jsou v puvodnim stavu - super kousek jen nove sklicko. Do Eltonu si poslu jednicky. ;-)Je to komplet renovace Elton. Renovovany PS1 uz taky doma mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Dnes baterky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Moc pěkný. Taky je mám rád. Novej přírůstek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Tak ja dneska moje najmilsie renovacne PS I-II Presne podla mojho gusta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Tak ja dneska moje najmilsie renovacne PS I-II Presne podla mojho gusta.To je krasnej krizenecek ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 To je krasnej krizenecek ;-)dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Moc pěkný. Taky je mám rád. Novej přírůstek?Také voľačo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Takové nějaké šly v poslední době na Aukru:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Nie,toto nie sú ony.Toto pochádza zo Slovenska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se