Skarohlid Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Mám to v plánu + pár dalších Primek.
Thomas v.Bayern Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Ja bych je v boxu nenechal,jednou týdně musí na ruku
maldaCZE Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Mám to v plánu + pár dalších Primek.píšu ti SZ ohledně nějakých dotazů
Bezous Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Ty červený Igeny dostal synek k 18. narozeninám a včera jsme si dali poprvé společně legálně pivko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daftra Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 :-) moc pěkný kousky,hlavně,jestli jste včera dokličkovali v pořádku domů :-D
Thomas v.Bayern Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Für Bezous: Ja mít takového tátu :-)Myslím tím primkare :-) Tak si pískam
cortes1990 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Idú Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
maldaCZE Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Snad uz 4. den v rade, oblibil jsem si je ani se mi uz nezdaji tak maly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Bo ony malé nejsou, to jen naprostá většina současných hodinek je velkých...
colommbo Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Kolimatepaše? Prosím...? Nó, kolimatepaše? Já vám nerozumím... Paše, kolimatepaše? Jó, kolik máte v pase...!
Daftra Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Snad uz 4. den v rade, oblibil jsem si je ani se mi uz nezdaji tak malyNejsou malý,taky rád nosím Diplomaty.Ty tvoje by byly ještě větší,kdyby měly číselník a ručky jaký mají mít.Ale je hlavní,že ti dělají radost.
Dagoberd Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Vyrobeno v Česku. Já raději větší buchty i hodinky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. března 2018 uživatelem Dagoberd
Daftra Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Krásný.Takový pozadí umí jen v Česku a taky na Moravě
Daftra Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Kolimatepaše? Prosím...? Nó, kolimatepaše? Já vám nerozumím... Paše, kolimatepaše? Jó, kolik máte v pase...! A takhle se dá udělat za rok přes 1100 příspěvků.....Bože,ty to vidíš. Myslel jsem,že hadraři z Vietnamu mají stránky jinde.
colommbo Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Víš ty co, brachu? Dej mi už konečně svátek. Děkuju!
Daftra Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Velkej svátek jsi měl v neděli.S velkou úctou jsem si na tebe vzpomněl.
maldaCZE Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Nejsou malý,taky rád nosím Diplomaty.Ty tvoje by byly ještě větší,kdyby měly číselník a ručky jaký mají mít.Ale je hlavní,že ti dělají radost. Jj delaji..co presne maji mit spravne? Dik
Honza.manta Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Velkej svátek jsi měl v neděli.S velkou úctou jsem si na tebe vzpomněl.Nemůžeš toho už konečně nechat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se