Nowis Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Vsadil bych na nový chrom a ještě, že byly nedávno v inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Je to tak, jsou to ty z inzerce Ale jsou pro kamarada, co se bude letos zenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Nowis: P.S. Došly hodinky v pořádku, Ondro...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 To Dafra: Koukam, ze dvoji metr ti jde slusne. Strudla zjebes a pak sem prdnes svoji soukromou zpravu.Kemo,Štrůdla jsem tady zaregistroval popré a napsal jsem pouze,že tady ty hodinky mají být na ruce a ne na stole.Připadá ti,že bych ho nejak zjebal?Nebyl na koncu věty nejaké smajlík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Hmmm,moc pěkné,ale ty ručky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 )Hmm,moc pěkný,ale ručky jiný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Hmm,moc pěkný,ale ručky jiný....Mne to k nim sedne, stejně to není originál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Nowis: P.S. Došly hodinky v pořádku, Ondro...?Ano, dnes vyzvednuto a vše jak jsem čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 To dafra: Jo, porad mi prijde, ze si ho uplne zbytecne zjebal a kdyby tam byl smajlik, tak bych nerekl ani prd, ale on nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Vzhledem k tomu,že mi nejde poslat SZ Jurdovi,nevím proč,jestli nějaká chyba na Chronomagu nebo jestli mě zablokoval,dám dotaz na něho sem a předem se všem omlouvám.Zdar,nechci otravovat,ale si představ.V prosincu jsem poslal ing Kov.... dvoje sportky na přechromování a dodneška je nemám.Když mu volám,akorát mě krmí uši,že je u vás moc sněhu,pak zas,že moc mrzne,pak že je zrovna chřipková epidemie,pak mu volám,co novýho a že pouzdra jsou už hotový,že odpoledne pošle fotky ,to už slíbil 2x a fotky nikde.To už je asi na trestní oznámení,myslím si,že ty moje hodinky už nosí někdo jinej...Ty toho pána znáš? Vím,žes to měl u něho celkem rychle hotový a kvalitně a já čekám 4 měsíce a nic. Ještě jednou se všem omlouvám. Čau, až teď to tady čtu a nestačím se divit. Toho hodináře nějak extra zvlášť neznám. Je to jeden ze tří hodinářů, které tady v Karviné máme. Měl jsem u něj jen jedny svoje sporty na servis a renovaci. Je pravda, že místo původních 4 týdnů, jsem je tam měl spíš těch 6, ale nakonec jsem byl s výsledkem celkem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Jsem tam tu dvacítku prostě musel narvat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 větrám safíroky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 dnes to bolo trošku slávnostnejšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Sonny: Moc pěkné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 dik vyťahujem ich len na významnejšie sviatky pár krát do roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 No to si myslím,mam stejné,sice vše původní ,ale ne v takovém stavu jako máš ty,bohužel :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Na šibačku dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 větrám safíroky safirovky.jpgTaky mi doma zahálý. MOC pěknej řemen. Dobrá inspirace. Co je zač? Že bych je přezul a ponosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Nový přírůstek do rodiny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Ty jsou nádherné, krásný přírůstek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se