pbed Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Ty Komár, a máš na nich DVBT2? Nebo je to ještě analog. Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chegi Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Igeny se světle okrovou lunetou. To by šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Mel jsem to stesti, ze jsem ae vcera mohl zucastnit krtu druheho vydani knihy Primky p. Hovorky v Technickem muzeu v Brne, jeji soucasti byla mala vystava s par kousky predpokladam ze z vlastnictvi pana Hovorky. Driv jsem si rikal, ze tu knihu nepotrebuji ale kdyz se naskytla tato moznost mit ji s venovanim, nevahal jsem ani vterinu ) prikladam par fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Paráda!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Když už jsem je po dlouhý době vytáhl na světlo, tak ať si to užijou se vším všudy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Dnes moje oblibene. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Eltoní Traktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 (upraveno) Ciferník nevypadá zle, ale ta korunka je dost děsivá. Upraveno 16. ledna 2019 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Ciferník nevypadá zle, ale ta korunka je dost děsivá. jak mám traktory moc rád, tak tohle je pro mě divný. Je to nějaký suchý, něco mi tam chybí. Možná to bude blbým rozloením ručiček, ale i tak, možná ta zahloubená vteřinovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Já bych řekl, že logo je posunuté snad až příliš nahoru. Jinak se mi ciferník moc líbí. Korunka je pravda poněkud zvláštní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Originál Traktory mají korunku pěkně úzkou. Ta se k nim z mého pohledu hodí.Případně mají korunku klobouček.Takhle korunka se mně na Traktorech vůbec nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Mě se tedy nelíbí hlavně ta vřeřinka. Na běžných Traktorech je to vyváženější. Tahle je vysoko a nějaká malá. Jinak traktory v nerezu bych asi bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Nj, je vysoko a malá, ale ak chceš dátum, inak to asi nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Jak se Vám líbí tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Za mě mnohem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se