Mason-Mac Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 před 1 hodinou, Otzi napsal: Inspirován Mason-Macem jsem zalovil v Prim sekci. Budu týden traktoristou. Traktor - den první. Pěkný kukačky. Žně už pomalu končí, tak dobrá volba. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Traktor - den druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Traktor - den třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 284 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 před 1 minutou, KapitanO napsal: 284 Ty mraky tam krásně pasují. Úplný nebe na číselníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 No jo, ono to ani jinak vyfotit nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Traktor - den čtvrtý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Snažím se alespoň 1x za měsíc všechny Primky natáhnout. Některé z nich jsem dal na ruku a chvíli se pokochal...musím je víc nosit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Jsem na tom úplně stejně. Proto jsem si vymyslel tu blbinu s traktorama. Ale docela mě to baví. Jó, ty černý vypadají famózně. Ty jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Zrovna jsem se chtěl zeptat co je to zač ty černé. Moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Orlík nad Brnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 si ich este nepredal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 7 hodinami, Otzi napsal: Jsem na tom úplně stejně. Proto jsem si vymyslel tu blbinu s traktorama. Ale docela mě to baví. Jó, ty černý vypadají famózně. Ty jsem ještě neviděl. před 6 hodinami, papun napsal: Zrovna jsem se chtěl zeptat co je to zač ty černé. Moc pěkné. Díky. Ty černé vznikly ve složité době, kdy Elton vařil z toho, co měl zrovna na skladě. Tyto pouzdra používal Elton od roku 84 převážně pro své quartz modely. Zatímco číselník byl ve výrobě už od roku 74. Strojek je pochopitelně kal.68. Mám je moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Před hodinou, Roman-ZA napsal: si ich este nepredal? Jak vidíš tak ještě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Vidím je prvně a vypadají moc dobře. To pouzdro je na tu dobu nezvyklé, ale moc povedené. A ten cifr je nádherný. Bral bych je hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Traktor - den pátý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Traktor - den šestý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 (upraveno) Tří hertzová Upraveno 29. srpna 2020 uživatelem petroniuzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Týden s Traktory končí. Dnes stejné jako má Petroniuzz. Renovace Elton. Traktor - den sedmý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Tak když tady kolega jede ty žně s Traktorama, tak taky jedny přidám a jen pro jistotu uvedu, že nejsou zežloutlé stářím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se