Žigi Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2020 Včerejší akvizice. Mám radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DayDate Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2020 Gratuluju, mám je taky už dva roky, podle mého jsou hodně blízko původního originálu...
papun Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2020 Jsou nádherné, ale to nikdy nedokážu zaplatit.
Libor_OV Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2020 Nikdy neříkej nikdy. Je to vždy o síle chtění, vůli, ochotě investovat/utratit za něco víc, než doposud.
Roman-ZA Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2020 V 6. 8. 2020 v 11:36, Libor_OV napsal: Nikdy neříkej nikdy. Je to vždy o síle chtění, vůli, ochotě investovat/utratit za něco víc, než doposud. nebude to skor o to, co si clovek moze dovolit investovat? samozrejme, ze su tu faktory ako dedicstvo, vyhra v loterii alebo dobre ozenenie sa
bob.zizka Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2020 Hlásím návrat do Prim sekce. Děkuji warann- (ovi) za parádní hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2020 (upraveno) Prostě klasika nejklasičtější aneb Hodinky Prim Sport - ty už nevyzuji... Upraveno 8. srpna 2020 uživatelem colommbo
Nestler Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2020 Dobry pivko a co se mi nechtelo verit, menicko za 84 kacek.Sent from my iPhone using Tapatalk
vicomt Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2020 pracovní dvojky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Žigi Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2020 Výlet se synama:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zeeberdee Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2020 Ty ještě udělají parády.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mason-Mac Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2020 První Primky. Klasika je fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
DrSlamastika Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2020 Sportky, ktore som nasiel v jazere pod vodou ked som mal 12. (Teraz 34) Niekomu povolil remienok. V tej dobe sa mi nepacili a preferoval som digitalne Timexy :). Pred dvoma rokmi som ich znovuobjavil v sufliku, zohnal som najprv cierny kozeny remienok, nedavno som prehodil tento. Su moje jedine domace hodinky a cim viac ich nosim, tym viac ich mam rad, a to som si nikdy nemyslel ze unosim "zlato" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Otzi Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2020 V 21. 8. 2020 v 14:36, Mason-Mac napsal: První Primky. Klasika je fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou krásný. Primky jsou fajn.
Mason-Mac Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2020 Před hodinou, Otzi napsal: Jsou krásný. Primky jsou fajn. Díky
Otzi Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2020 Není zač. Naopak, dlouho jsem Prim nenosil, ale zase jsem na ně dostal chuť.
Otzi Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2020 Inspirován Mason-Macem jsem zalovil v Prim sekci. Budu týden traktoristou. Traktor - den první. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se