beginner Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 21 hodinami, M3maniac napsal: Tak to bez debat, ani já nemám rád mpm primky a ani já nejsem ochoten dát za primky víc jak jednotky tisíců a to i když jsem docela patriot. Ale pár kouskû primek mám a většinou je beru od hodináře kterého znám a kterému věřím, že mě neobloží. Mé první hodinky byly primky, které jsem dostal v 1.třídě a mám je v šuplíku jako vzpomínku a jednou je rád dám vnukovi v 1. třídě holt zájem lidí o Prim roste,ale pravda , že ceny nových Prim 1949 jsou mimo mé možnosti resp. radši koupím starší hodinky Prim nebo švýcary ze 70-80 tých let. to je cenová politika Prim 1949 jen pro ty lépe situované.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Krasky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Dou po mě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Dnes takto :))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jen to datum kdyby se dalo přetočit rychleji. Jinak spolu s Igeneam moje nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Nejnovější přírůstek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 14 hodinami, Michal. napsal: Jen to datum kdyby se dalo přetočit rychleji. Jinak spolu s Igeneam moje nej... Asi víš, že u kalibru 96 také funguje "rychlopřeklápění" datumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Konečně taky pěkný počasí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Pěkný nerez pavouk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Sporty půjčené od synka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 1 hodinou, Bezous napsal: Sporty půjčené od synka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný sporťáky má synek. Červený jsou nejhezčí, asi proto mám černý. Snad se časem polepším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Asi víš, že u kalibru 96 také funguje "rychlopřeklápění" datumu... Díky, vím. Asi jsem neurotická povaha a i rychlopřeklopení je pro mě pomalé Sent from my SM-A320FL using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 8 hodinami, Vomi napsal: Pěkný nerez pavouk. Děkuji. Na bastl to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 V Televizi říkali něco o posunu času, tak snad nikdo nezapomněl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Konečně pořádný znak nad garáž. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Snad nepřijdu do pekla za klenutý safír s AR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Dnešní přírustek, jsou krásné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Jarku super telky žigi super logo ikdyž podle nicku bych tam čekal logo žigula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 12 hodinami, dykmore napsal: Snad nepřijdu do pekla za klenutý safír s AR Neboj, nepřijdeš. před 12 hodinami, M3maniac napsal: Dnešní přírustek, jsou krásné. Paráda. Já z tebe toho Primkaře ještě udělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Jarku já jsem primkař od roku 1980 to jsem dostal své první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se