Hanzij Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Tak budu pokračovat v modelu tabule… Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Dnešní novinka a zásilka od @Jeronimo! Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 před 18 minutami, tomas.helisek napsal: Dnešní novinka a zásilka od @Jeronimo! Paráda! Tak ty jsou parádní! Moc pěkný kousek… a zase bez data, správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 před 4 minutami, Hanzij napsal: Tak ty jsou parádní! Moc pěkný kousek… a zase bez data, správně tak jistěěěěě....:D vidíš - já už ty ND vybírám tak nějak automaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Mám v plánu taky (alespoň) jedny quartzky. V hledáčku mi uvízli sport III s černou lunetou na každodenní nošení a na máchání na rybách. Tak snad nějaké pěkné za slušný peníz seženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Ty bílé quartzky jsou moc krásné! Za mě je to nedoceněná kategorie Primek (což je škoda). Nicméně taky jedny s baterkou uvnitř mám. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Právě teď, McPet napsal: Ty bílé quartzky jsou moc krásné! Za mě je to nedoceněná kategorie Primek (což je škoda). Nicméně taky jedny s baterkou uvnitř mám. Sent from my iPhone using Tapatalk supr sladěné s košilí!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Tady to je samá paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 supr sladěné s košilí!!!! Děkuji. Je fakt, že tento model se moc líbil i mojí ženě. Přemlouval jsem jí, ať ho zkusí nosit, ale panské hodinky nechce, i když ta velikost je dnes spíš unisex. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Vím, že je to off topic, ale jak přesné jsou quartzky od Primu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Třeba tady. Nevím ale, jestli ten diskuzní web znáš: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Měl jsem kdysi (1989) quartzové Primky a svou přesností se nijak nelišily od běžné quartz produkce. Tolerance byla +- vteřina denně. Moje dělaly tak + 15 vteřin do měsíce.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Z ošklivého káčátka se vydařily celkem slušné kousky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Z ošklivého káčátka se vydařily celkem slušné kousky Sent from my iPhone using TapatalkMožná jsi mohl dat ještě fotku před, aby vynikl ten kontrast. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Po dlouhé době Prim na ruce a hned vidím, že bude sklíčko potřebovat prelestit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Možná jsi mohl dat ještě fotku před, aby vynikl ten kontrast. Sent from my iPhone using TapatalkOK, tož toto jsem dostal. Křivé nožky, vypadla vteřinovka, křivé ručičky, oxidace číselníku a praskne sklo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Sporty 2 :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 před 2 hodinami, Hanzij napsal: Z ošklivého káčátka se vydařily celkem slušné kousky Sent from my iPhone using Tapatalk kde si si to daval robit? na kolko ta to vyslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se