Ondras_CZ Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Trosku to ozivim novejsima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 před 4 minutami, Ondras_CZ napsal: Trosku to ozivim novejsima To mám štěstí, že jdeš zrovna kolem Jak dlouho je máš takhle vyleštěné? Jde mě o to, jakou to získává časem patinu, nebo je čas od času přeleštíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Ty PS2 neleštil ... je to limitka PS II nodate bronze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Aha, no jo, koukám na to. Omlouvám se celému kolektivu za zbrklost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 před 10 minutami, kachnička napsal: Aha, no jo, koukám na to. Omlouvám se celému kolektivu za zbrklost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Je to nádherný, pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Dnes dorazil řemínek a moc jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Ahoj! Je-li to řemen od pana Hovorky z AP, Igenům opravdu sluší a je prudce nositelný. Bohužel při každodenním provozu zvládne zhruba rok a praskne u dírky, jíž se zapíná na trnovku. Ale jinak opravdu fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Jojo, je to on. Jelikož toho mám víc, příjdou na ruku cca jednou za měsíc tak snad něco vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 A tož to určitě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Sluší jim!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Už tu dlouho nebyly - jak mně jednu dobu štvalo, že se vyskytovaly pořád, tak jsem je teď opravdu rád po delší době viděl. Fakt pěkně poskládané! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 presne to ma napadlo - a uz je tu zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 A tohle tady taky dlouho nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Máš pravdu. Tak tři roky...? A světe, div se, jsou pořád moc krásný - kdoví, ne-li nejkrásnější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 před 9 hodinami, ATOM napsal: Vždy se mi líbí tvé fotky, pořád jedny hodinky, ale pokaždé jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 před 56 minutami, zekon7302 napsal: A tohle tady taky dlouho nebylo. A to je co za cyborg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se