gunman Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Dnes končí sezóna, takže dnes naposled. Do Velikonoc budou odpočívat v trezoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino2007 Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlindWatchmaker Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Pamatujte klucíííí... bít někoho jen za to, že složil frankensteinovo hodinky se nemá... Vytáhnul jsem je po letech ze šuplíku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Ahoj kluku, tak tady tě nikdo nebije. Každej si na ruku dá co se mu líbí přece. Jen tady na hodinkovém fóru jsou lidé, pro které jsou hodinky srdeční záležitostí a nějakého frankenštajna asi moc neocení Ale, asi chci říci, když z toho máš radost ty, tak to je v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vesely Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Mne k tomu ta letecká luneta nějak nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 #me too... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vesely Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Prim Tatra,je to kompas na poušť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vesely Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino2007 Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Ty "piloty" individuální úprava - ten znak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino2007 Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 A dívám se i jiná korunka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vesely Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Jsou vyrobené na podporu Ukrajiny v počtu 14 ks. Je to válečný znak Ukrajiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 uz ma kolega predbehol - PRIM Pilot na pomoc Ukrajině - Watch It! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlindWatchmaker Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 V 31. 10. 2022 v 19:36, M-72 napsal: Ahoj kluku, tak tady tě nikdo nebije. Každej si na ruku dá co se mu líbí přece. Jen tady na hodinkovém fóru jsou lidé, pro které jsou hodinky srdeční záležitostí a nějakého frankenštajna asi moc neocení Ale, asi chci říci, když z toho máš radost ty, tak to je v pořádku Zdravíčko:D Na chvíli ve mně hrklo, když jsem četl "kluku", byl jsem kdysi na brigádě u stavební firmy, kam nás poštvala škola a ten šéfík tam na mě vždycky křičel "kluku, běž vybírat ty žlaby" ... kam chcali dělníci. Tak jsem se lekl, že si mě našel tu na fóru:D Ale díky, jsme rád, že to není za trest. Jen mě po čase mrzí, že tam není černý armovák. Hodinář mě nechal kdysi rozmyslet, ale nahodil, že se tam dávaly tyhle světlý a já se zlomil. No ještě to zvážím. Jinak samo sebou komplet PAREXO. U některých hodinek by mě to asi vyvedlo z míry, ale naštěstí je dvojek dost na bastlení. Jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 V 30. 10. 2022 v 12:14, Rendell napsal: shoda barev, ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vesely Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino2007 Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Kde to všechno bereš, ty Orlíky? Jsou dost podobné těm Tatrám, cos ukazoval. Ale paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vesely Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Prim Tobruk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se