Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Souhlasím, hodinky jsou moc krásné, jen je mi líto, že jsou to stále jedny a tytéž, ze všech hledisek velmi povedené (i dříve černobílé) fotografie to zachraňují jen trochu... 🙁  

Odesláno
před 10 hodinami, Roman-ZA napsal:

dovolim si oponovat a nezdielat nazor kolegov. dla mna je to velmi dobre zladene. pekny kusok ;) 

Romane , vďaka za kompliment . Nuž , každý má svoj uhol pohľadu . Mne sa to takto páči , takto som spokojný  😊 .

Odesláno

Já se nedivím. Sám jsme teď jedno nerez pouzdro s korunkou koupil a budu skládat.

Inspiroval mě k tomu místní člen, ATOM - strašně se mi totiž ta kombinace líbila (a tímto mu dekuji). 😀

Odesláno
Před hodinou, Kristian.nov napsal:

Jo, já cca před rokem všechny sporty prodal a teď jedny, spíš náhodně koupil a zas mě strašně chytly. A tahle kombinace je skvělá. 

Jen pokukuju po nějakém nerez pouzdře...

Ja na sportech jedu 6 let :) Baví me.

Odesláno
Před hodinou, Hanzij napsal:

Já se nedivím. Sám jsme teď jedno nerez pouzdro s korunkou koupil a budu skládat.

Inspiroval mě k tomu místní člen, ATOM - strašně se mi totiž ta kombinace líbila (a tímto mu dekuji). 😀

Díky a není zač :)

Odesláno
před 27 minutami, ATOM napsal:

Ja na sportech jedu 6 let :) Baví me.

Až by člověk nevěřil, že můžou nahradit Damaska:-)

Já měl všechny možný Sporty spousty let, včetně renovací jedniček i dvojek. Pak sem došel k závěru, a možná podobnýmu jako ty, že si nechám udělat novou renovaci dvojek přesně podle mý chuti, aby vydrželi vodu a měly lumi a to budou definitivky:-). Jenže se to překrylo s obdobím začátku totálního zmaru v komunikaci Eltonu ohledně renovací. Po několika mailech a různých forem komunikace, jsem nad Eltonem zavřel vodu a už s nimi nechci nic mít.

Postupně během let jsem se hodně Primek a hlavně Sportů zbavil. Ale teď... kdo ví:-) 

Odesláno

Ja mam s PS (1,2) ten problem, ze se mi libi vic na (povedenych) fotkach nez nazivo, igeny teda vic nez PS2. Vzdycky si nejake poridim, ale pak je stejne nenosim... 🙈 A kdyz zadne nemam, tak po nejakych touzim 😅

Odesláno
před 10 minutami, Kristian.nov napsal:

Až by člověk nevěřil, že můžou nahradit Damaska:-)

Já měl všechny možný Sporty spousty let, včetně renovací jedniček i dvojek. Pak sem došel k závěru, a možná podobnýmu jako ty, že si nechám udělat novou renovaci dvojek přesně podle mý chuti, aby vydrželi vodu a měly lumi a to budou definitivky:-). Jenže se to překrylo s obdobím začátku totálního zmaru v komunikaci Eltonu ohledně renovací. Po několika mailech a různých forem komunikace, jsem nad Eltonem zavřel vodu a už s nimi nechci nic mít.

Postupně během let jsem se hodně Primek a hlavně Sportů zbavil. Ale teď... kdo ví:-) 

No, to chapu. Ale zas, samotny hodinky za to nemuzou ze jo, tak bych tomu dal jeste sanci. :)

A Damaska... Ty mam, a jejich cas zase prijde. 

Odesláno

Ne teda na ruce - zatím... Jsou z pozůstalosti. Dle bible jsem je již identifikoval. Vyčistím je, hodím na řemen a uvidíme... 

Překvapilo mě, jak je ta fialka už vybledlá.

IMG_20230108_104122.jpg

IMG_20230108_104132.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...