JR_2010 Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června To jsou na bázi Prim sport Igen vyrobený hodinky ze stříbra se zlaceným strojem, taková blbost, ale dalo to hodně práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června A je to i vodotěsný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Nasadil jsem nový šedý kaučuk, ať je změna oproti černému. Myslím, že jim sluší. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Ahoj! Šedým kaučukem nic nezkazíš, naopak, máš to moc hezké! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Bezva kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Dnes expediční... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června daj viac foto prosim ak mozes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Tak zde něco málo fotek.... Hodinky jsou to krásné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Dobře sedí na ruce!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Tak jak jsem je dostal 1992. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Po dědovi - Prim "polštářek" (?). Bohužel referenci netuším, ale mám je fakt rád a používám i jako "dress watch". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidak Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Tak ještě na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července PSII Jeronimo díky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Přezul jsem na tropic. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddddawe Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddddawe Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddddawe Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 8 hodinami, ddddawe napsal: Paráda! Tato limitka se mi moc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Primky po babičce. Ještě vyměním sklíčko a řemen... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se