Barbossa Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července PSII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddddawe Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Vodotěsnost selhala, spíš tam nikdy nebyla a já na to zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 4 hodinami, raduzn1 napsal: Primky po babičce. Ještě vyměním sklíčko a řemen... https://forum.chronomag.cz/topic/171784-radkův-nejen-hodinkový-mišmaš/?do=findComment&comment=3031034 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Orlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Pekný letný deň prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Na letním přezutí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Dnes v Novém Městě nad Metují Muzeum pěkné a v podnikové prodejně jsem poprvé naživo viděl původní Orliky. ( sice jsem myslel, že se do prodejny ani nedostanu, ale pak se mě ujala velice příjemná pani a bylo to super) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasik Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Úplně si nejsem jistý, jestli jsem tímhle řemínkem (koza od Hodinkee, když měli ty slevy) neudělal krok špatným směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Ahoj! Ač modrou barvu nemám zrovna v oblibě, tahle kombinace mi z nějakého zvláštního důvodu nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Cirkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Dneska na výletě.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Změna barvy.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna rano byt jen na chvili. Jsou to proste paradni dvojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna luxus, bombír rúčky na modráskoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna (upraveno) Dejtžasty bikolór a žubilí Upraveno 9. srpna uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se