Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou to echt Primky. Kéž by ale nebyly. Takovéto univerzální bezpohlavní nic za peníze dle finanční politiky Primu mi dělá docela nedobře.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

V tom případě se omlouvám, v nových modelech se  neorientuju, moje chyba... 

Odesláno
před 17 hodinami, colommbo napsal:

Ahoj! Pěkné hodinky, ale, a nerad bych se mýlil, mám pocit, že to "echt Primky" nejsou...  

Ahoj, díky. Jak to myslíš? 

Odesláno

Nějak moc mi to připomíná produkty frýdecko-místeckého podniku MPM nabízejícího hodinky pod toutéž značkou, avšak montovány z dílů z východu mají se závodem v N.M.n.M. shodné jen označení. Mýlil jsem se a je to (pro tebe) jen dobře, máš echt Primky. 🙂

Odesláno
před 50 minutami, colommbo napsal:

Nějak moc mi to připomíná produkty frýdecko-místeckého podniku MPM nabízejícího hodinky pod toutéž značkou, avšak montovány z dílů z východu mají se závodem v N.M.n.M. shodné jen označení. Mýlil jsem se a je to (pro tebe) jen dobře, máš echt Primky. 🙂

Ani se tomuto názoru moc nedivím. To, co Elton předvedl je přibližně třistapadesátádevátá nepříliš povedená variace na téma: jak využít ETA 7751. Níže přikládám něco svěžího, zajímavého a hlavně zabavného. Borci, tak co. Elton, nebo Alain Silberstein?

51888.jpg

Odesláno
před 2 hodinami, Bert napsal:

Ani se tomuto názoru moc nedivím. To, co Elton předvedl je přibližně třistapadesátádevátá nepříliš povedená variace na téma: jak využít ETA 7751. Níže přikládám něco svěžího, zajímavého a hlavně zabavného. Borci, tak co. Elton, nebo Alain Silberstein?

51888.jpg

Děkuji, nedám si. 

Odesláno

Nápad či myšlenku tomu neupírám, ale na mě jako konzervativního a stárnoucího člověka je to příliš "divoké"... 🙂

Odesláno

U telky:-) Supe

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tyho, ty jsou fakt krásný

Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk

Odesláno
Nasadil jsem nový šedý kaučuk, ať je změna oproti černému. Myslím, že jim sluší.
IMG_4140.thumb.jpeg.09e2f8b685b2994fb2472f5fbc4225d8.jpeg
Paráda, ta šedá je bóóží :)

Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...