Harwey Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Ano mylis sa https://www.prim.cz/prim-tycho-brahe-kosmos-le
lukassob Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března (upraveno) Před hodinou, colommbo napsal: Ahoj! Pěkné hodinky, ale, a nerad bych se mýlil, mám pocit, že to "echt Primky" nejsou... Proč nejsou echt? https://www.prim.cz/prim-tycho-brahe-kosmos-le Upraveno 5. března uživatelem lukassob Harwey byl rychlejší...
Bert Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Jsou to echt Primky. Kéž by ale nebyly. Takovéto univerzální bezpohlavní nic za peníze dle finanční politiky Primu mi dělá docela nedobře. 1 1
colommbo Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V tom případě se omlouvám, v nových modelech se neorientuju, moje chyba...
AquaTerra Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 17 hodinami, colommbo napsal: Ahoj! Pěkné hodinky, ale, a nerad bych se mýlil, mám pocit, že to "echt Primky" nejsou... Ahoj, díky. Jak to myslíš?
colommbo Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Nějak moc mi to připomíná produkty frýdecko-místeckého podniku MPM nabízejícího hodinky pod toutéž značkou, avšak montovány z dílů z východu mají se závodem v N.M.n.M. shodné jen označení. Mýlil jsem se a je to (pro tebe) jen dobře, máš echt Primky.
Bert Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 50 minutami, colommbo napsal: Nějak moc mi to připomíná produkty frýdecko-místeckého podniku MPM nabízejícího hodinky pod toutéž značkou, avšak montovány z dílů z východu mají se závodem v N.M.n.M. shodné jen označení. Mýlil jsem se a je to (pro tebe) jen dobře, máš echt Primky. Ani se tomuto názoru moc nedivím. To, co Elton předvedl je přibližně třistapadesátádevátá nepříliš povedená variace na téma: jak využít ETA 7751. Níže přikládám něco svěžího, zajímavého a hlavně zabavného. Borci, tak co. Elton, nebo Alain Silberstein?
AquaTerra Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 2 hodinami, Bert napsal: Ani se tomuto názoru moc nedivím. To, co Elton předvedl je přibližně třistapadesátádevátá nepříliš povedená variace na téma: jak využít ETA 7751. Níže přikládám něco svěžího, zajímavého a hlavně zabavného. Borci, tak co. Elton, nebo Alain Silberstein? Děkuji, nedám si.
colommbo Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Nápad či myšlenku tomu neupírám, ale na mě jako konzervativního a stárnoucího člověka je to příliš "divoké"...
Kupa54 Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března před 5 hodinami, VRS_Lenka napsal: Vymetání pavučin Krásné bruselky v pavoučích pouzdrech. 1
LibiZ Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března U telky:-) SupeSent from my iPhone using TapatalkTyho, ty jsou fakt krásnýOdesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk
LibiZ Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Nasadil jsem nový šedý kaučuk, ať je změna oproti černému. Myslím, že jim sluší.Paráda, ta šedá je bóóží Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk 1
špelda66 Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března V 10. 3. 2025 v 10:41, VRS_Lenka napsal: Dnes sportovně Hm a "vykouslý" pouzdro 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se