Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 minutami, Lobber napsal:

Tady se to taky furt válí v krabici . 
když už ne na skříni , nebo na peci 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Z očí mu kouká trochu pekla ! 😁

Odesláno
před 4 minutami, Lobber napsal:

Tady se to taky furt válí v krabici . 
když už ne na skříni , nebo na peci 

Letos budem slavit na přelomu března/dubna 10 let 

Jak jeho , tak i společných :0))) 

Fešák ! 

Odesláno (upraveno)

Mno to je jediný … teď je už línej 🤣 

kde jsou ty časy, kdy lítal po venku , vysedával za komínem … A chodil se pomazlit … 

teď ho prožene maximálně hafan , když už se poštěstí a sejdou se venku . 

to mám malou perličku, i když je línej jak psace z vejkrmníku 🤣 -> 

mám sousedy ko**ty , a *švagrová* ho překřtila před iX lety na Cikána - uchytlo se to hodně rychle .
Asi před 2 měsíci , jsem se vracel z venčení , viděl na zahradě kocoura . Tak jsem odepl psa a říkám mu “hele cikán , jdi ho prohnat a zakousnout” 🤣 do 15 minut u mě stála policie . A vysvětloval jsem , že *ne*jsem  rasista , a tenhle povel nebyl rasisticky určen na poštvávání proti naši pracující většině obyvatel 🤣… 

foto iXlet zpět 

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Potřebuju tady s váma prokonzultovat aktuální situaci doma, máme, po tom co před lety zemřela sousedka, na zahradě po ní kočku (11let), krmíme, pečujeme, odčervujeme a tak. Doma máme o rok mladšího nalezence(10let), psal jsem to tu už víckrát, prostě je doma, ven nesmí, má tam volieru. Kočka byla celý život venku, bere nás, ale není vyloženě mazlicí, občas s enám jí u misky podaři chytit a bereme jí domu na hoďku, ohřát se a tak. Teď před mrazy sem jí chytil a dal jí do sklepa, aby přežila ty mrazy.

A teď ten dotaz, pořád si pohrávám s myšlenkou jí nechat doma už napořád, ale tím že byla celý život venku, tak nevím, pujde to? Samozřejmě záchod nezná, ve sklepě chodí někam do rohu, připravený záchod nepoužila, když najdu její bobky, mám jí je tam hodit, pochopí to? Nebo jí prostě zas pustíme na zahradu? 

Někdo nějaký zkušenosti s podobnou situací?

díky

Odesláno
před 2 hodinami, Moty napsal:

Potřebuju tady s váma prokonzultovat aktuální situaci doma, máme, po tom co před lety zemřela sousedka, na zahradě po ní kočku (11let), krmíme, pečujeme, odčervujeme a tak. Doma máme o rok mladšího nalezence(10let), psal jsem to tu už víckrát, prostě je doma, ven nesmí, má tam volieru. Kočka byla celý život venku, bere nás, ale není vyloženě mazlicí, občas s enám jí u misky podaři chytit a bereme jí domu na hoďku, ohřát se a tak. Teď před mrazy sem jí chytil a dal jí do sklepa, aby přežila ty mrazy.

A teď ten dotaz, pořád si pohrávám s myšlenkou jí nechat doma už napořád, ale tím že byla celý život venku, tak nevím, pujde to? Samozřejmě záchod nezná, ve sklepě chodí někam do rohu, připravený záchod nepoužila, když najdu její bobky, mám jí je tam hodit, pochopí to? Nebo jí prostě zas pustíme na zahradu? 

díky

Bobky zkusit hodit , uvidí se ! Snad jí bude chvilku trvat , než si to uvědomí . Pokud by ti to nevadilo , zkus jí do dveří udělat prúlez , aby mohla být ve sklepě a dojít si kdykoliv ven. Taky jí to bude trvat než se to naučí , naše se to naučila za …… ani se neptej ! Celou dobu byl prúlez otevřenej . Je to pro ní moc změn najednou. Jinak jste frajeří , že to pro ní děláte!!!! Ať už to využije, nebo ne ! 

• Dát hlas 2
Odesláno
před 2 hodinami, FantasticFabio napsal:

Bobky zkusit hodit , uvidí se ! Snad jí bude chvilku trvat , než si to uvědomí . Pokud by ti to nevadilo , zkus jí do dveří udělat prúlez , aby mohla být ve sklepě a dojít si kdykoliv ven. Taky jí to bude trvat než se to naučí , naše se to naučila za …… ani se neptej ! Celou dobu byl prúlez otevřenej . Je to pro ní moc změn najednou. Jinak jste frajeří , že to pro ní děláte!!!! Ať už to využije, nebo ne ! 

My máme průlez do balkonových dveří …. Do normálních neskleněných to nebude až taková pakárna ….. je i zamykací . 

Odesláno
před 42 minutami, Kairos napsal:

Novej pelech je obsazen temer porad

Není jim ten bejváček trochu těsnej ? 

Odesláno
před 32 minutami, FantasticFabio napsal:

Není jim ten bejváček trochu těsnej ? 

Vzdycky kdyz donesu neco noveho, tak je o to hrozny zajem, po tydnu ale opadne. Maji spoustu jinych pelechu, ted okupujou tenhle

• Haha 1
Odesláno

Dnes k nám do rodiny přibyl nový člen domácnosti.Dovolte abych vám představil Archibalda von Cratzmar,zkráceně po našem Árčíab897cec7dafaac6a42893a7ef1aea03.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 11
  • Díky 1
Odesláno
V 14. 1. 2026 v 8:31, Moty napsal:

díky

Nevím jak je to aktuální, ale podobnou zkušenost máme. Z chalupy si panímáma vzala kočku, stáří cca 5 let, venkovská. Při jednom pozdním létě neměla to srdce ji tam na zimu nechat, tak zkusila vzít domů a naprosto bez problémů, je za dobré bydlo vděčná. Aktuálně má režim přes léto chalupa, přes zimu byt a zvládá to.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 18 hodinami, Juraj11 napsal:

Dnes k nám do rodiny přibyl nový člen domácnosti

.Dovolte abych vám představil Archibalda von Cratzmar,zkráceně po našem Árčí

To bude pěkný kvítko 🙂

• Like 1
Odesláno
před 5 hodinami, Irwinek napsal:

To bude pěkný kvítko 🙂

No jestli je jeho příbuznej baron Rupert von Kratzmar ….. tak to se ještě budou dít věci ……. 😁

Odesláno
No jestli je jeho příbuznej baron Rupert von Kratzmar ….. tak to se ještě budou dít věci …….

No zatím zvolil vyčkávací taktiku a gaučing je jistá volba
Ale kytky jej docela beroue6cfa564e9c2283cd526d31c18969d0d.jpg

• Like 6
  • Haha 1
Odesláno
V 21. 1. 2026 v 21:09, Juraj11 napsal:

Dnes k nám do rodiny přibyl nový člen domácnosti

.Dovolte abych vám představil Archibalda von Cratzmar,zkráceně po našem Árčí

Ten je boží 😺

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...