Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to bohužel není dobré. Dnes se to stalo znovu a bylo to horší,  jen tak tak že jsme ho probrali. Zajel jsem k veterináři kterého znám už léta a ten se na něj podíval pořádně. A máme velký problém. Příležitostně to zajdu tomu doktůrkovi ze včerejška vysvětlit- kdyby nespěchal a zamyslel se, došlo by mu asi  o co jde a mohl zahájit léčbu. Ach jo...

Odesláno

Tak snad se z toho kocicak vylize a bude zase v poradku, drzim palce!

Jsem dost skeptický- vypadá to na tukovou embolii v hlavě. Chci doufat, že to s nasazenou léčbou zvládne. dostal péči největšího machra co znám... Kočky jsou bojovníci, já vím...dík za podporu..

Odesláno

Ja jsem neco malinko podobneho zazil loni s nasi 3 a pul mesicni Samie(lehce jsem to nakousl na predchozi strance).

Zniceho nic hyperaktivni kote najednou zacalo byt apaticky, prestala zrat a kadit.

Nase veterinarka nas poslal do nemocnice na sono a krev, cekali jsme tam snad 3h protoze akutni pripady maji prednost a ty nasi podle doktora temer nic nebylo.

Pak ji udelal rozbor krve a okamzite putovala na kapacky, s tim ze ma akutni zanet ledvin a nemame pocitat ze prezije vic nez par dnu...

Nakonec se z toho vylizala, stalo to hromadu penez a litani po doktorech, ale ted je  z ni krasna temer 5,5Kg kocka, sice je na diete a Renavastu, ale v podstate je zdrava.

Odesláno

Jsem dost skeptický- vypadá to na tukovou embolii v hlavě. Chci doufat, že to s nasazenou léčbou zvládne. dostal péči největšího machra co znám... Kočky jsou bojovníci, já vím...dík za podporu..

Hernajs, z čeho se to přihodí, takové svinstvo?

Odesláno

Tuková embolie vzniká při traumatu typicky při zlomenině.. S cholesterolem, nadváhou ani glykémií nemá nic společnýho. To ti řekl veterinář? 

Odesláno

Tuková embolie vzniká při traumatu typicky při zlomenině.. S cholesterolem, nadváhou ani glykémií nemá nic společnýho. To ti řekl veterinář? 

Ano. Měl k dispozici dvě  krevní  vyšetření  za 24 hodin. Jestli jsi doktor, tak víš že takhle jednoduché to není. Základní příčina bude pravděpodobně ve funkci slinivky.

Odesláno

A z krve jako poznal tukovou embolii? Mimoto tukovou embolii bych čekal spíš v plicích než v mozku a funkce slinivky s tim má souviset jak? Obávám se, že jsi to špatně pochopil, což se může stát, protože na tebe vybalí nesmyslný pojmy a člověku se to zmotá, sám to znám, a nebo z tebe jenom tahá prachy. A troufám si tvrdit, že druhá možnost je pravděpodobnější. Doktor sice nejsem, ač částečně jsem vzdělán byl. Takhle jednoduché to sice není, ale rozhodně to neni tak složitý, jak ti popsal veterinář. Moh by třeba mít zvýšenou srážlivost a sklon k tromboembolii, což by se poznalo z krve. Ale tukovou embolii by poznal možná tak na magnetický rezonanci nebo na angiografii nějaký. Každopádně by mě zajímalo vysvětlení týhle informace. Snažil jsem se něco najít, ale nenašel. Zkus se příště nějak vyptat. Fakt mě zajímá, jak to myslel. 

Odesláno

Dnes tam zase jedu, budem moudřejší. Každopádně zatím po lécích žádný další kolaps dosud nenastal. Kocour vypadá o dost líp, ale může to být zrádné, to vím. Doktorem jsem si velmi jistý- je to nejlepší diagnostik jakého znám a už nám pár koček a psů sundal z lopaty. Dost toho viděl, hodně zažil a hodně vyléčil.  Má moji plnou důvěru- když to nezvládne on, tak vážně nikdo. Chodil kolem kočičáka přes hodinu, dumal, kombinoval, věnoval se, poslouchal, vyptával se, zkoumal a přemýšlel. Tvé tvrzení je dost mimo mísu. Tohle žádný tahač peněz není. 

Odesláno

Dnes jsem nechal uspat a pak zakopal naši Terezu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Přijeli jsme domů a ta pohodová, skvělá kočka ležela a hýbala jen hlavou. Podle veta ji praskla cévka a po mrtvici celá ochrnula. Byla s náma 10,5 roku, dala nám 4 koťata a spoustu radosti.

Odesláno

Dnes jsem nechal uspat a pak zakopal naši Terezu

attachicon.gif image.jpg

Přijeli jsme domů a ta pohodová, skvělá kočka ležela a hýbala jen hlavou. Podle veta ji praskla cévka a po mrtvici celá ochrnula. Byla s náma 10,5 roku, dala nám 4 koťata a spoustu radosti.

At je ji zeme lehka...

Odesláno

nerad, ale přidám taky blbou zkušenost z posledního týdne, v neděli se kocour neukázal, "dostal" se nějak domů v pondělí kolem oběda a byl divnej a zadní noha v kotníku visela, tak veterinářka u nás, řekla, že je blbě zlomená a ať jedem na mělník, tam po rentgenu, krom zlomený nohy i protržená bránice a streva a játra v prostoru plic, v noci operace, v utery odpočinek, středa hreby do nohy a vše dobrý, ale ve čtvrtek volala veterinářka, že zase blbě dejchá a že na rentgenu zase střeva v protoru plic a že došlo k opětovnému prasknutí bránice tak reoperace v noci a teď se tam bojím zavolat, aby mi neřekli blbou zprávu, ach jo

Odesláno

díky, vypadá to, že dobrý, už sem tam volal, že si to neuměj uplně vysvětlit, ale že se asi bránice v místě té další praskliny "překlopila" a díra nebyla vidět, už je dobrej, žere, klidně dýchý, zítra ráno jde domu a to k nám sám přišel teprve pře 6 týdny, ale dali jsme mu jméno a je to už člen rodiny:-)))))))))))

Odesláno

je mu tak 10 měsíců, přišel se silnou bronchitidou a zánětem v uších, to bych viděl max na 1/20 života, touhle bouračkou přišel tak o 2, tak si myslím, že má ještě dost, ale nejvíc doufám v to, že se bude bát a bude se výrazně víc držet u baráku a k autu už nepřiblíží, tak budem držet palce:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...