bohus76 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Ta druhá fotka, to je jak já po večeři u televize,jen pivo chybí :-)
Vit Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 A vím já? My už jedem a má to být dle propozic do 17h tak sám jsem zvědavý. Nakonec jsme tam byli okolo 14:00 a bylo to pěkné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Nakonec jsme tam byli okolo 14:00 a bylo to pěkné.Tak to jsme se půlhodinkou minuli. Ale stálo to za to, nemít doma mazla, tak máme vybráno: Ruská modrá, Sphinx, American curl, Barmská, Burmila...fakt krasavice..Po cestě domů jsme pocourali v Luhačovicích.. prostě fajn sluneční den Upraveno 27. března 2016 uživatelem Radimk
OndraPod Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Nase mainka je cistokrevna, ale ma takovou lehce hyenovitou kresbu, takze to na vystavy moc neni.Ale mne stejne prijde super Upraveno 27. března 2016 uživatelem OndraPod
instant Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 10 milionov rokov evolucie a furt to ma ludi na haku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 10 milionov rokov evolucie a furt to ma ludi na hakuTo mi připomnělo...: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Včera cestou domu A pak jeste u sousedů Bite my shiny metal ass with Tapa
JAJA Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Když chce mít páníček s paničkou aspoň chvíli klid Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Chudak Micey ma sa ohlasit ked chce prist na navstevu, nie?
gerhard Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Dnes dostal Gargi nove brusidlo na pazurik. To je radosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 naše zatíčka Bugsy a Nemesis a na druhé fotce Bugsy po jídle... :-D Jako bych to už někde viděl :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) To je prostě veget. Napřed vymete venku všecek bor.del, vyválí se ( sem jí říkal, že se chová jak hloupý pes a ne dáma) a potom hop na svoji sedačku. Ještě jsem tam stihl hodit ručník, ta hlína se mi nechce pořád luxovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem Radimk
JAJA Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Takhle bych se chtěl mít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Potřebuju poradit, máme 2 kočky co chodí ven, kolem v sousedství žije dalších cca 8 koček. SOused, co kočky nemá, má plavací rybníček s rybama a ty kočky mu tam ty ryby asi loví. Vedle rybníka má dřevěnou past (asi na kuny) a já se bojím, že sem tam naše kočka chytne a on jí odveze pryč. Co ses tím dá dělat? Domluva s ním není, má blbou manželku.
Klotzman Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Podle toho co píšeš asi neuděláš nic. Můžeš upozornit na eventuální právní důsledky zcizení tvého majetku (koček). Možná zjistit, je-li vůbec legální používat v obytné zástavbě nějaký sklopce, sice nevím proč by ne, ale kdo ví. Ultimátní možnost - nepouštět kočky ven.
Moty Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 jenže já asi nebudu mít šanci dokázat že to byl on, bude tvrdit, že se nám zaběhla, šlo mi spíš o to, jestli používání těch pastí není nezákonné
mondeo2 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 jenže já asi nebudu mít šanci dokázat že to byl on, bude tvrdit, že se nám zaběhla, šlo mi spíš o to, jestli používání těch pastí není nezákonnési tam pořid fotopast
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se