Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nakonec jsme tam byli okolo 14:00 a bylo to pěkné.

Tak to jsme se půlhodinkou minuli. Ale stálo to za to, nemít doma mazla, tak máme vybráno: Ruská modrá, Sphinx, American curl, Barmská, Burmila...fakt krasavice..

Po cestě domů jsme pocourali v Luhačovicích.. prostě fajn sluneční den

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno (upraveno)

Nase mainka je cistokrevna, ale ma takovou lehce hyenovitou kresbu, takze to na vystavy moc neni.

Ale mne stejne prijde super :)

o0Dx6A.jpg

Upraveno uživatelem OndraPod
Odesláno

Včera cestou domu

64c2c8d76f14f8ee0b0d6844f8137c53.jpg

1319c5e8bf32b050e59ef5c53ad7850d.jpg

A pak jeste u sousedů

9a729be0bd6a8a04b20e84c751745632.jpg

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno (upraveno)

To je prostě veget. Napřed vymete venku všecek bor.del, vyválí se ( sem jí říkal, že se chová jak hloupý pes a ne dáma) a potom hop na svoji sedačku. Ještě jsem tam stihl hodit ručník, ta hlína se mi nechce pořád luxovat.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Potřebuju poradit, máme 2 kočky co chodí ven, kolem v sousedství žije dalších cca 8 koček. SOused, co kočky nemá, má plavací rybníček s rybama a ty kočky mu tam ty ryby asi loví. Vedle rybníka má dřevěnou past (asi na kuny) a já se bojím, že sem tam naše kočka chytne a on jí odveze pryč. Co ses tím dá dělat? Domluva s ním není, má blbou manželku.

Odesláno

Podle toho co píšeš asi neuděláš nic. Můžeš upozornit na eventuální právní důsledky zcizení tvého majetku (koček). Možná zjistit, je-li vůbec legální používat v obytné zástavbě nějaký sklopce, sice nevím proč by ne, ale kdo ví. Ultimátní možnost - nepouštět kočky ven.

Odesláno

jenže já asi nebudu mít šanci dokázat že to byl on, bude tvrdit, že se nám zaběhla, šlo mi spíš o to, jestli používání těch pastí není nezákonné

Odesláno

jenže já asi nebudu mít šanci dokázat že to byl on, bude tvrdit, že se nám zaběhla, šlo mi spíš o to, jestli používání těch pastí není nezákonné

si tam pořid fotopast

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...