Moty Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 (upraveno) @moty, jo, je to on Příběh měl potom další pokračování, ... Takže teď máme takovýho kocoura na leasing Výbornej příběh, přečetl jsme ho celý rodině, sledují vývoj od prvního postu s jeho fotkou super, mám radost:-) Edit: Přečetl jsem popis sphynxe a dost mě to zaujalo, kočka dle méno gusta, hlavně to usínání:-))) Upraveno 9. září 2016 uživatelem Moty
Klotzman Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 Nojo, ale když je plešatá... vypadá jak otočená naruby.Máme rádi zvířataprotože jsou chlupatáa mají hebkou srst, že jo...
Povidláček Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 (upraveno) To je přesně ta Joeyho hláška z těch Přátel...Řikám, je to věc zvyku.... zprvu je to hodně divný, po čase si člověk zvykne no a dnes bych třeba já neměnil kór když si vzpomenu kolik bylo vždycky po bytě chlupů, v posteli, na oblečení. Měli jsme ještě bílého kocoura (obyčejný, krátká srst) a ten extrémně pelichal a z toho jsem kvetl... ty lepící rolátory z Ikey jsme kupovali po kilech a stejně pak na vypraném černém prádle byly nalepený chlupy.... Tohohle krysáka člověk pomazlí v kvádru před odchodem do divadla a nemusí nic řešit Edit: Jinak jednou se mi stalo, že jsem pod peřinou něco nahmatal a myslel jsem si, že hladím přítelkyni po noze a ona to byla kočka kůže jako kůže no... Upraveno 9. září 2016 uživatelem Povidláček
SCIFI Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 Nevíte jak tu kravku naučit aby netahala do bytu chciply ani živý myši?
Klotzman Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 Chce ti udělat radost, ze svého pohledu ti nosí příspěvek do kuchyně. Když jí vždycky nadáš, případně pleskneš a vykopneš ven, tak toho možná nechá, ale bude to brát jako křivdu :-)
Klotzman Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 To je přesně ta Joeyho hláška z těch Přátel...Bhech...já se na Přátele nekoukám, takže buď jsem to někde zaslechl nebo je to holt tak mezinárodně trefný
montemar Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 To je přesně ta Joeyho hláška z těch Přátel...Řikám, je to věc zvyku.... zprvu je to hodně divný, po čase si člověk zvykne no a dnes bych třeba já neměnil kór když si vzpomenu kolik bylo vždycky po bytě chlupů, v posteli, na oblečení. Měli jsme ještě bílého kocoura (obyčejný, krátká srst) a ten extrémně pelichal a z toho jsem kvetl... ty lepící rolátory z Ikey jsme kupovali po kilech a stejně pak na vypraném černém prádle byly nalepený chlupy.... Tohohle krysáka člověk pomazlí v kvádru před odchodem do divadla a nemusí nic řešit Edit: Jinak jednou se mi stalo, že jsem pod peřinou něco nahmatal a myslel jsem si, že hladím přítelkyni po noze a ona to byla kočka kůže jako kůže no...dal jsem tvoje prispevky precist zene. pry se mam zeptat, jak resite intimni chvilky
Povidláček Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 dal jsem tvoje prispevky precist zene. pry se mam zeptat, jak resite intimni chvilky No, někdy je to pěknej kazišuk to je pravda....ale není to zase tak hrozný. Kocour si to prostě nesmí vyložit jako signál, že se ukládáme ke spánku, aby si nechtěl jít přilehnout a mazlit se no Takže intimní chvilky nejen v ložnici a když už jo a otravuje, tak ho na tu chvíli vykopnu za dveře a hodim mu třeba gumičku na vlasy, se kterou si rád hraje a kterou honí po podlaze, aby neseděl za dveřma a nemňoukal Ale říkám, není to tak zlý. Kolikrát o něm ani nevíme a je někde zalezlej a chrápe a nemá náladu se družit. To mám spíš pak opačnej problém, že jsem na něj už zvyklej a jdu ho před spaním "hledat" jestli se mu něco nestalo a proč nejde
Povidláček Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Tak toto bude náš nový kocouří šampion :-) Já jsem tedy červenýho Ragdolla nechtěl, příjde mi to stejně divný jak zrzavej kluk, ale byl jsem přehlasován :-) Teď mu jsou dva měsíce, za měsíc už bude u nás. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Dyť je bílá. To jako zčervená nebo si ji přetřeš až budeš natírat zábradlí?
Tomas_2002 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Bude přibližně takovej ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mě se to moc nelíbí. Obě ostatní Ragdollky máme mitted colorpoint - to je podle mě taková Ragdollí klasika, co si každý s touto rasou spojuje. Krémoví a červení, to je takový Ragdoll Punk ....
Arkham Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Me se libi,krasnej kocicak.Uvidis ze si rychle zvyknes.
Klotzman Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Barva by mi nevadila, ale těch chlupů, vypadá spíš jako chumáč vaty. Taková kočka asi nechodí ven co?
Tomas_2002 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Chodí, ale jenom na trávu Jak se někde zacuchá, je konec
Klotzman Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Tak jsem si představil, jak našemu kocourovi vysvětluju, že může jen na trávu...bhehéé - ten by praskl smíchy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomsn Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 My máme tedkom od května Miušu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se