OndraPod Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Já to pozuruju taky, neteř si s našma kočkama může dělat co chce a kočka si to nechá líbit, já jí vezmu ze země a hned chce pryč, nebo se apoň tváří nasraně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června To takhle necháte misku chvilku bez dozoru a.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Odvážnej ježek, jestli teda nezná vaší kočičku dýl:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Ježci mi tam chodí léta a žádná kočka nebo kocour, co jsme měli, s nima neměl problém. Asi vědí, že je to nestravitelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června cau, nevim jesti jsem se tady uz ptal, nicmene, nestalo se nekomu, ze vam zacla kocka srat mimo zachod? 2-3 roky pohoda a pak najednou, cas od casu se rano vysere mimo. prej je to znamka toho, ze ji nevoni nebo se ji nechce na ten stavajici. kdyz ho uplne vymenim, tak pohoda. ale je mozny, ze ji to celou dobu nevadilo a najednou si usmysli, ze jako uz ji to smrdi? pouzivam ty krystaly. vcera treba mnoukala a evidentne mi rikala, hele chci se vysrat, ale do ty boudy nelezu, tak s tim neco udelej. tak sem ji tu misku jen vytah ven a nakonec v pohode. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Nemate nahodou nekdo tip nebo idealne vlastni zkusenosti s nejakym automatickym kocicim zachodem? Mame kocek vic, samozrejme i zachodu, ale mit nejaky samocistici by byl docela bonus (zvlast kdyz je clovek par dni pryc). Na druhou stranu jsou vetsinou docela drahe a davat x tisic jenom tak na zkousku se cloveku taky moc nechce. Obzvlast, kdyz na ne byvaji dost rozporuplne recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června před 4 hodinami, 911 napsal: cau, nevim jesti jsem se tady uz ptal, nicmene, nestalo se nekomu, ze vam zacla kocka srat mimo zachod? 2-3 roky pohoda a pak najednou, cas od casu se rano vysere mimo. prej je to znamka toho, ze ji nevoni nebo se ji nechce na ten stavajici. kdyz ho uplne vymenim, tak pohoda. ale je mozny, ze ji to celou dobu nevadilo a najednou si usmysli, ze jako uz ji to smrdi? pouzivam ty krystaly. vcera treba mnoukala a evidentne mi rikala, hele chci se vysrat, ale do ty boudy nelezu, tak s tim neco udelej. tak sem ji tu misku jen vytah ven a nakonec v pohode. diky Krystaly naše kočky nikdy nemusely, už roky mám tohle a max spokojenost, hlavně, že to v klidu spláchneš do hajzlu, dobře to hrudkuje a nesmrdí to https://www.mall.cz/steliva-mala-zvirata/jrs-cat-s-best-original-40-l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června My používáme toto. Je to lehce ovoněné tím zeleným čajem. Hrudkuje to a dá se splachovat do toalety ... https://www.alza.cz/pet/cat-step-tofu-green-tea-5-4-kg-d7398615.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června našim dáváme tohle, zatím nejlepší co jsme měli https://www.zoohit.cz/shop/kocky/kockolity_podestylky/biokats/pro_vyssi_naroky/451582?activeVariant=451582.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června před 7 hodinami, 911 napsal: cau, nevim jesti jsem se tady uz ptal, nicmene, nestalo se nekomu, ze vam zacla kocka srat mimo zachod? 2-3 roky pohoda a pak najednou, cas od casu se rano vysere mimo. prej je to znamka toho, ze ji nevoni nebo se ji nechce na ten stavajici. kdyz ho uplne vymenim, tak pohoda. ale je mozny, ze ji to celou dobu nevadilo a najednou si usmysli, ze jako uz ji to smrdi? pouzivam ty krystaly. vcera treba mnoukala a evidentne mi rikala, hele chci se vysrat, ale do ty boudy nelezu, tak s tim neco udelej. tak sem ji tu misku jen vytah ven a nakonec v pohode. diky Zkus sundat boudičku a nechat jenom spodek, pokud to záchod umožnuje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Na výletě si sednu na lavičce abych si dal pivo v plechu a už mám kámošku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Tak a lehátko je moje. Snad jste si nemysleli, že jste si ho koupili pro sebe !? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července To jsem rád, že jste to pochopili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Je čas pomalu nahradit moji Máňu, která po patnácti letech uz loví v kocicim nebi Tak kdybyste měl nekdo nějaké kotě, nabidnete - rádi bychom asi neco "značkového" s papirama, baví nás výstavy a tak Jinak chceme kočičku do bytu, asi ne main, te se žena boji, bo ta kočka je strasne velká Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Před hodinou, Frantik napsal: Je čas pomalu nahradit moji Máňu, která po patnácti letech uz loví v kocicim nebi Tak kdybyste měl nekdo nějaké kotě, nabidnete - rádi bychom asi neco "značkového" s papirama, baví nás výstavy a tak Jinak chceme kočičku do bytu, asi ne main, te se žena boji, bo ta kočka je strasne velká Diky Frantiku naopak Mainu potřebujete, nejlepší kočkopes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna No ale vona prave jednou uviděla nějakou fotku a pak taky naživo a řekla mi "toto ja nechcem, by ma to zožralo" a co ja s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna (upraveno) Jsou to něžný a chytrý kočky, takovej kočkopes. Tohle bude kocour, bývají větší a není to úplně standard. Samozřejmě to plemeno větší je, naše kočka má okolo 7kg. Upraveno 3. srpna uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna No vždyť to zabírá třetinu gauce To taky nemůžu ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Franto zase nějakou " osobnost" co byla Máňa. Ta byla " obyčejná" ,ne !? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se