Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

cau, nevim jesti jsem se tady uz ptal, nicmene, nestalo se nekomu, ze vam zacla kocka srat mimo zachod? 2-3 roky pohoda a pak najednou, cas od casu se rano vysere mimo.  prej je to znamka toho, ze ji nevoni nebo se ji nechce na ten stavajici. kdyz ho uplne vymenim, tak pohoda. ale je mozny, ze ji to celou dobu nevadilo a najednou si usmysli, ze jako uz ji to smrdi? pouzivam ty krystaly. vcera treba mnoukala a evidentne mi rikala, hele chci se vysrat, ale do ty boudy nelezu, tak s tim neco udelej. tak sem ji tu misku jen vytah ven a nakonec v pohode. diky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemate nahodou nekdo tip nebo idealne vlastni zkusenosti s nejakym automatickym kocicim zachodem? Mame kocek vic, samozrejme i zachodu, ale mit nejaky samocistici by byl docela bonus (zvlast kdyz je clovek par dni pryc). Na druhou stranu jsou vetsinou docela drahe a davat x tisic jenom tak na zkousku se cloveku taky moc nechce. Obzvlast, kdyz na ne byvaji dost rozporuplne recenze.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, 911 napsal:

cau, nevim jesti jsem se tady uz ptal, nicmene, nestalo se nekomu, ze vam zacla kocka srat mimo zachod? 2-3 roky pohoda a pak najednou, cas od casu se rano vysere mimo.  prej je to znamka toho, ze ji nevoni nebo se ji nechce na ten stavajici. kdyz ho uplne vymenim, tak pohoda. ale je mozny, ze ji to celou dobu nevadilo a najednou si usmysli, ze jako uz ji to smrdi? pouzivam ty krystaly. vcera treba mnoukala a evidentne mi rikala, hele chci se vysrat, ale do ty boudy nelezu, tak s tim neco udelej. tak sem ji tu misku jen vytah ven a nakonec v pohode. diky :)

Krystaly naše kočky nikdy nemusely, už roky mám tohle a max spokojenost, hlavně, že to v klidu spláchneš do hajzlu, dobře to hrudkuje a nesmrdí to

https://www.mall.cz/steliva-mala-zvirata/jrs-cat-s-best-original-40-l

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, 911 napsal:

Zkus sundat boudičku a nechat jenom spodek, pokud to záchod umožnuje.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 5 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Je čas pomalu nahradit moji Máňu, která po patnácti letech uz loví v kocicim nebi 🙂 Tak kdybyste měl nekdo nějaké kotě, nabidnete - rádi bychom asi neco "značkového" s papirama, baví nás výstavy a tak 🙂 Jinak chceme kočičku do bytu, asi ne main, te se žena boji, bo ta kočka je strasne velká 🙂 Diky

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Frantik napsal:

Je čas pomalu nahradit moji Máňu, která po patnácti letech uz loví v kocicim nebi 🙂 Tak kdybyste měl nekdo nějaké kotě, nabidnete - rádi bychom asi neco "značkového" s papirama, baví nás výstavy a tak 🙂 Jinak chceme kočičku do bytu, asi ne main, te se žena boji, bo ta kočka je strasne velká 🙂 Diky

Frantiku naopak Mainu potřebujete, nejlepší kočkopes.

Odkaz ke komentáři

Jsou to něžný a chytrý kočky, takovej kočkopes. Tohle bude kocour, bývají větší a není to úplně standard. Samozřejmě to plemeno větší je, naše kočka má okolo 7kg.

IMG_4756.thumb.jpeg.fc253384d5ebf9353afe0d964af54b47.jpeg

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...