Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

@ragu nikdy sem se na to tak nepodíval, ale souhlasím s Tebou, já byl vychovanej ve striktně ortodoxní no cats allowed domácnosti, roky sem se tomu bránil a pak sem se před mnoha lety vrátil z jachty a doma byl Mourek, paradoxně sem procitl až když ho srazilo auto, a druhý dem sme šli do útulku pro náhradu, tam se ze mě naopak stal kočičí fanatik😸

Říká se, že cat person nemá problém se psama, obráceně to tak prý moc nefunguje, nevím, já mám rád zvířata ať mazlíčky nebo na talaíři😬🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak to u nás vítá hlavně kočka. Kocour je línej samec, toho zajímá jen žrádlo, jinak má všechno a všechny na salámu 😼. Ale díky tomu se naběhá mnohem víc, než kočka, kterou naopak žrádlo vůbec nebere a je hubená, jak lunt. Páč jak se někdo jen přiblíží ke kuchyni, kocour už letí a hned si sedne ke skříňce, kde je pytel s granulemi, mrňouká a vrhá významné pohledy 😸

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, Klotzman napsal:

Simtě, jak se řeší dvířka v izolačním dvojskle? Sklenář vyřízne díru a vlepí to tam, nebo jak..?

Sklenář si nechá vyrobit dvojsklo s dírou a pak ho jen přesadí a vmontuje průlez. Objednával jsem to v Pražském sklenářství. U nás to nikdo nenabízí. Stálo to i s montáží, s montáží průlezu a s dopravou sklenáře z Prahy do Klatov ca 9000,- ( v sobotu )  práce za půl hodiny hotová , žádnej nepořádek. Super!!!!! Ten průlez měli v nabídce, jen po mě chtěli změřit velikost okna ve dveřích. Já spokojenost, jen kočka se nechce naučit to otevírání🙈 sedí u toho a mňouká abych jí to otevřel 🥳🤪🙈😂✌️

Odkaz ke komentáři

před 48 minutami, FantasticFabio napsal:

Sklenář si nechá vyrobit dvojsklo s dírou a pak ho jen přesadí a vmontuje průlez. Objednával jsem to v Pražském sklenářství. U nás to nikdo nenabízí. Stálo to i s montáží, s montáží průlezu a s dopravou sklenáře z Prahy do Klatov ca 9000,- ( v sobotu )  práce za půl hodiny hotová , žádnej nepořádek. Super!!!!! Ten průlez měli v nabídce, jen po mě chtěli změřit velikost okna ve dveřích. Já spokojenost, jen kočka se nechce naučit to otevírání🙈 sedí u toho a mňouká abych jí to otevřel 🥳🤪🙈😂✌️

Protestuje, že chtěla tu cool verzi s automatickým otvíráním a drbátkem na záda... 😻 Anebo aspoň vlastního dveřníka. Přece si to nebude otevírat sama! 🙀🙀

Odkaz ke komentáři

Nevim jestli když sedí u zavřenýho průlezu mňouká na protest, že jsme chtěli ušetřit a pořídili tu nej economy verzi, nebo jestli to mňoukání jest signál na přivolání dveřníka. Každopádně to druhé funguje! Takže jí to necháváme otevřené✌️pak už proleze sama…. Jo a strom kterej sme udělali , ten už se jí taky okoukal, má raději orbitrack, vidí lépe na strom , kde se jí scházejí fóglové🥳🙈

IMG_1251.jpeg

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Taky nám teď zasklili lodžii, ale máme možnost různě nastavitelné pootevření toho krajního pole, takže v zimě můžeme trochu větrat a zároveň je prostor stále chráněný. Ale mňoukavci mají smůlu, vstup na lodžii je z ložnice a to je kočičí "no go zone", navíc venku jsou truhlíky, kde si žena hraje na Mičurina a ti dva pitomci by jí to okousali a následně vyblili na koberec, což už oba názorně několikrát předvedli, takže maj smůlu 😝. A teď v zimě kór. 

Upraveno uživatelem Corvus corone corone
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, FantasticFabio napsal:

Nevim jestli když sedí u zavřenýho průlezu mňouká na protest, že jsme chtěli ušetřit a pořídili tu nej economy verzi, nebo jestli to mňoukání jest signál na přivolání dveřníka. Každopádně to druhé funguje! Takže jí to necháváme otevřené✌️pak už proleze sama…. Jo a strom kterej sme udělali , ten už se jí taky okoukal, má raději orbitrack, vidí lépe na strom , kde se jí scházejí fóglové🥳🙈

IMG_1251.jpeg

Chtěl jsem zkusit, jestli má cenu kupovat péknej dizajnovej strom…. Je jich dost na bazoši…..ještě že jsem to neudělal…..teď na vánoce budu potřebovat ten stojánej, ale po vánocích, dojdu pro jinej strom…. Třeba se jí bude opět líbit… změna je život ✌️

Odkaz ke komentáři

Právě teď, FantasticFabio napsal:

Chtěl jsem zkusit, jestli má cenu kupovat péknej dizajnovej strom…. Je jich dost na bazoši…..ještě že jsem to neudělal…..teď na vánoce budu potřebovat ten stojánej, ale po vánocích, dojdu pro jinej strom…. Třeba se jí bude opět líbit… změna je život ✌️

My máme kočičí šplhadlo v obejváku, lítaj po tom nahoru na skříň a občas se na tom šplhadle poperou, což obvykle skončí tím, že spadnou dolů a je pokoj 😸😸. Ale taky už začíná dosluhovat, bo ty mrchy si tam chodí brousit drápy a sebevědomí, což ten druhej bere vždycky jako provokaci a už to lítá 😸😸1652287183883.thumb.jpg.f94b80bedf8f0afa59754e17d54cc3c0.jpg

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Corvus corone corone napsal:

My máme kočičí šplhadlo v obejváku, lítaj po tom nahoru na skříň a občas se na tom šplhadle poperou, což obvykle skončí tím, že spadnou dolů a je pokoj 😸😸. Ale taky už začíná dosluhovat, bo ty mrchy si tam chodí brousit drápy a sebevědomí, což ten druhej bere vždycky jako provokaci a už to lítá 😸😸1652287183883.thumb.jpg.f94b80bedf8f0afa59754e17d54cc3c0.jpg

To je super…. Taky jsme chtěli, ale zjistili jsme, že to co je pro kočku, to rozhodně používat nehodlá…..takže různé police na zdi a hračky z Trixie se nám tu válí jen tak🙈

Odkaz ke komentáři

Kdyby to bylo na nás tak jí pořídíme parťáka na kočkování, ale bereme ohledy na psa, kterej bývá terčem bojových výpadů…. No a kdyby na něj byly dvě…. Tak by byl fakt chudák! Kdyby po ní občas vyjel, aby věděla kdo u nás nosí kalhoty, ale von né ! Blbec🙈

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, FantasticFabio napsal:

Letos na jaře vyhlídka do okna….v proti rohu krmítko….ptákové za chvilku zjistili že jim nic nehrozí…. Takže si z ní občas dělají “ dobrý den” 🤪

IMG_9618.jpeg

IMG_9616.jpeg

IMG_9632.jpeg

Toto bych chtěl do okna, ale mám smůlu. Jsme v ,,památkové"  zástavbě. 

Odkaz ke komentáři

Jojo to je blbý, to by se památkářům nelíbilo🙏🙈 některý kočky tohle vůbec nepotřebujou, mají jakýsi pud sebezáchovy….. ale ta naše “blbec” už jednou visela z okna za kšíry…..dostávala kšíry, pokud chtěla na parapet….. první patro není až taková výška, ale měli jsme strach aby pak někam nezaběhla….. 

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, FantasticFabio napsal:

Jojo to je blbý, to by se památkářům nelíbilo🙏🙈 některý kočky tohle vůbec nepotřebujou, mají jakýsi pud sebezáchovy….. ale ta naše “blbec” už jednou visela z okna za kšíry…..dostávala kšíry, pokud chtěla na parapet….. první patro není až taková výška, ale měli jsme strach aby pak někam nezaběhla….. 

No jo, to jsou ty výhody zateplených objektů, pak je tam na podobné konstrukce prostor. Jinak kočka je schopná bez fatálních následků zvládnout i třetí patro, kór když dole je aspoň trochu příznivá dopadová plocha. A nejspíš i víc, než třetí, ale pak už je to velká loterie. A pak je samozřejmě v šoku, což může dopadnout jakkoliv (kamarádovo odrostlé kotě po výletu ze třetího patra bylo tři dny pod autem, než o sobě dalo vědět). 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...