Jump to content

Kočka?

pete

Recommended Posts

V 30. 11. 2024 v 9:13, Radimk napsal:

Jo. Začíná to stejně. Uzlíček chlupů se dvěma vyděšenýma očkama. Trochu péče, času a je z toho dábel. Ale kdo chce kam...

Jo a zkusím doporučit Mvdr Keňovou v Otrokovicích u nádraží. Ta nám to vlastně vypiplala do stavu "tady bydlím já, chceš něco?"

Máme veterinu kousek od baráku, doktroky kluk a naše malá jsou spolužáci, tak už to tak necháme. Navíc je taky fajn. 

V 3. 12. 2024 v 12:14, Klotzman napsal:

Ony to přežijou, ale čtl jsem, že dost často mají po takovém pádu zlomeninu nebo prasklinu patra. Majitele to nenapadne a říkají si, že kočka nechce jíst ze šoku...

Já mám šesté patro. Z jedné strany kachličky-chodník a z druhé parkoviště, tak nevím jak bych dopadl, nebo vlastně vím. ⚰️

f6d2464eb0636be41f2b0253fbfa4b51.jpg
fb5d266a51fdcd5cca6a5209288384c0.jpg

Zakladem je prijmout hierarchii a nevzpecovat se osudu.

Matka udelala detem stan. Carevna ve veku cokoli 16+ usoudila, ze je to fajn pelisek. Deti tam mohou, pokud tam neni Carevna. Detem to nevadi a smirily se s hierarchii. Matka se rozciluje, ze to neni pro Carevnu, ale pro deti. Taktne jsem podotkl, ze detem to nevadi a navic byla Carevna se mnou pred ni a pokud ji vadi, muze tu byt i po ni.

Zaver: matky pozbyly kojenim smysl pro jemny humor a smysl pro realitu. Deti jsou tvarne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Haha 2

• 2 weeks later...
před 1 hodinou, Jeronimo napsal:

Asi dobrý stojan. :D Se divím, že ti ten strom ještě stojí. 

Tchan vyrobil stojan s dlouhyma nohama na velky prumery stromu, navic ta bestie vylejza nahoru po kmeni, takze v ose.

Ale stejne cekam kdy to rachne dolu.

• Haha 1